Gulf-ondernemers in Damwoude sluiten station door nieuwe weg

De Gulf-locatie in Damwoude sluit eind volgende maand de deuren. Uitbaters Bert en Yvonne Dijkstra merken dat de klandizie fors is teruggelopen door de aanleg van een nieuwe doorgaande weg elders in de gemeente. Ze zien te weinig toekomstperspectief om nog door te gaan met de locatie aan de Haadwei in de Friese plaats. Waarschijnlijk gaat het station verder als onbemande locatie, onder TinQ-vlag.

Op de Facebook-pagina van het tankstation schrijven de ondernemers: “Helaas. Na jaren Damwoude en omgeving te hebben bediend, moeten we het moeilijke besluit nemen te stoppen met het tankstation aan de Haadwei. Door de komst van de Centrale As (de nieuwe weg, red.) is de verkeersbeweging in Damwâld zo sterk afgenomen, dat we geen andere keuze kunnen maken.”

Onbemand

Het ondernemersduo wijst klanten er nog wel op hun spaarkaarten op tijd in te leveren. Het station is op zondag 28 mei 2017 voor het laatst open. Daarna gaan de deuren van de tankshop op slot. Het voorterrein blijft echter operationeel. Gulf wil de vestiging als onbemande locatie open houden.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Gulf-ondernemers in Damwoude sluiten station door nieuwe weg | TankPro.nl

Gulf-ondernemers in Damwoude sluiten station door nieuwe weg

De Gulf-locatie in Damwoude sluit eind volgende maand de deuren. Uitbaters Bert en Yvonne Dijkstra merken dat de klandizie fors is teruggelopen door de aanleg van een nieuwe doorgaande weg elders in de gemeente. Ze zien te weinig toekomstperspectief om nog door te gaan met de locatie aan de Haadwei in de Friese plaats. Waarschijnlijk gaat het station verder als onbemande locatie, onder TinQ-vlag.

Op de Facebook-pagina van het tankstation schrijven de ondernemers: “Helaas. Na jaren Damwoude en omgeving te hebben bediend, moeten we het moeilijke besluit nemen te stoppen met het tankstation aan de Haadwei. Door de komst van de Centrale As (de nieuwe weg, red.) is de verkeersbeweging in Damwâld zo sterk afgenomen, dat we geen andere keuze kunnen maken.”

Onbemand

Het ondernemersduo wijst klanten er nog wel op hun spaarkaarten op tijd in te leveren. Het station is op zondag 28 mei 2017 voor het laatst open. Daarna gaan de deuren van de tankshop op slot. Het voorterrein blijft echter operationeel. Gulf wil de vestiging als onbemande locatie open houden.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.