Nieuwe onbemande stations voor TinQ, Tango en OK

TinQ heeft in Vierhouten een nieuwe vestiging geopend. De locatie ligt aan de Nunspeterweg. Ook Tango gaat een nieuw tankstation realiseren, in Assen. Het wordt de tweede vestiging van het onbemande merk in de Drentse stad. Tevens is onlangs in Middelburg een OK Express geopend, met daarbij een snellaadpaal voor elektrische auto’s.

TInQ is qua aantal locaties het grootste onbemande merk van Nederland, met inmiddels meer dan driehonderd stations. Daar is in de Gelderse plaats Vierhouten dus recentelijk een nieuw verkooppunt aan toegevoegd. Het is een vestiging zonder shop. Wel is er een autoshowroom en een fietsverhuur.

Tango

Op een perceel aan bij het kruispunt Overcingellaan/Spoorstraat in Assen komt een Tango. Ter plekke is een stuk grond gekocht waarop het station moet worden gebouwd. Als alles volgens planning verloopt, moet de nieuwe vestiging in december operationeel worden. Tango heeft al een andere locatie in de Drentse plaats, aan de Marsdijk.

OK

In Middelburg is onlangs een nieuwe OK geopend. Het betreft een Express-station aan de Heerlijkheidsweg in de Zeeuwse stad. Naast euro95 en diesel, kunnen klanten er ook superplus 98 en adblue krijgen. Die laatste is tevens beschikbaar voor personenauto’s. Stekkervoertuigen kunnen ter plekke gebruikmaken van een snellaadpaal.

TinQ is één van de ruim negentig exposanten op de Tankstation Vakbeurs. Kom ook naar dit evenement op dinsdag 15 november 2016 in Expo Houten en bezoek de workshops, de exposanten en kom naar het congres. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/ of schrijf in via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe onbemande stations voor TinQ, Tango en OK | TankPro.nl

Nieuwe onbemande stations voor TinQ, Tango en OK

TinQ heeft in Vierhouten een nieuwe vestiging geopend. De locatie ligt aan de Nunspeterweg. Ook Tango gaat een nieuw tankstation realiseren, in Assen. Het wordt de tweede vestiging van het onbemande merk in de Drentse stad. Tevens is onlangs in Middelburg een OK Express geopend, met daarbij een snellaadpaal voor elektrische auto’s.

TInQ is qua aantal locaties het grootste onbemande merk van Nederland, met inmiddels meer dan driehonderd stations. Daar is in de Gelderse plaats Vierhouten dus recentelijk een nieuw verkooppunt aan toegevoegd. Het is een vestiging zonder shop. Wel is er een autoshowroom en een fietsverhuur.

Tango

Op een perceel aan bij het kruispunt Overcingellaan/Spoorstraat in Assen komt een Tango. Ter plekke is een stuk grond gekocht waarop het station moet worden gebouwd. Als alles volgens planning verloopt, moet de nieuwe vestiging in december operationeel worden. Tango heeft al een andere locatie in de Drentse plaats, aan de Marsdijk.

OK

In Middelburg is onlangs een nieuwe OK geopend. Het betreft een Express-station aan de Heerlijkheidsweg in de Zeeuwse stad. Naast euro95 en diesel, kunnen klanten er ook superplus 98 en adblue krijgen. Die laatste is tevens beschikbaar voor personenauto’s. Stekkervoertuigen kunnen ter plekke gebruikmaken van een snellaadpaal.

TinQ is één van de ruim negentig exposanten op de Tankstation Vakbeurs. Kom ook naar dit evenement op dinsdag 15 november 2016 in Expo Houten en bezoek de workshops, de exposanten en kom naar het congres. Kijk voor meer informatie op www.tankstationvakbeurs.nl/ of schrijf in via www.tankstationvakbeurs.nl/registratie/.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.