Zesde editie van Benelux Benzinedag op 16 maart in Ede

De zesde editie van de Benelux Benzinedag vindt plaats op woensdag 16 maart 2016 in Ede. Het evenement van BigBrother staat dit jaar niet alleen in het teken van de huidige, maar juist ook van de toekomstige generatie tankstation-ondernemers en -professionals. Daarom zijn niet alleen de ondernemers, maar zeker ook hun kinderen welkom op het evenement.

Al twintig jaar werkt BigBrother samen met ondernemers en professionals uit de tankstationmarkt. ”Door de gesprekken die we dagelijks voeren, hebben we steeds vanaf de eerste rij de ontwikkelingen en veranderingen kunnen volgen. Eén ding is zeker: de tankstationmarkt heeft nooit stilgestaan”, meldt het bedrijf.

Kansen

”Maar wellicht zijn de vraagstukken vandaag meer dan ooit een uitdaging voor de nieuwe generatie, die klaarstaat om de fakkel over te nemen. En pakt die nieuwe generatie de kansen die deze dynamische markt te bieden heeft… Kortom, de Benzinedag 2016 wil aan de toekomstige tankstation-ondernemers en -professionals laten zien hoe mooi het vak is, om hen uit te dagen de kansen te zien en te pakken.”

De Benzinedag gaat door op het vertrouwde adres CineMec in Ede op 16 maart 2016 van 15.30 tot 21.00 uur. Deelname voor tankstation-ondernemers is gratis. Zij kunnen zich nu alvast inschrijven via www.benzinedag.com.

Over de concrete invulling maakt het bedrijf snel meer bekend. Volg BigBrother voor de eerste nieuwtjes op Twitter en LinkedIn.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zesde editie van Benelux Benzinedag op 16 maart in Ede | TankPro.nl

Zesde editie van Benelux Benzinedag op 16 maart in Ede

De zesde editie van de Benelux Benzinedag vindt plaats op woensdag 16 maart 2016 in Ede. Het evenement van BigBrother staat dit jaar niet alleen in het teken van de huidige, maar juist ook van de toekomstige generatie tankstation-ondernemers en -professionals. Daarom zijn niet alleen de ondernemers, maar zeker ook hun kinderen welkom op het evenement.

Al twintig jaar werkt BigBrother samen met ondernemers en professionals uit de tankstationmarkt. ”Door de gesprekken die we dagelijks voeren, hebben we steeds vanaf de eerste rij de ontwikkelingen en veranderingen kunnen volgen. Eén ding is zeker: de tankstationmarkt heeft nooit stilgestaan”, meldt het bedrijf.

Kansen

”Maar wellicht zijn de vraagstukken vandaag meer dan ooit een uitdaging voor de nieuwe generatie, die klaarstaat om de fakkel over te nemen. En pakt die nieuwe generatie de kansen die deze dynamische markt te bieden heeft… Kortom, de Benzinedag 2016 wil aan de toekomstige tankstation-ondernemers en -professionals laten zien hoe mooi het vak is, om hen uit te dagen de kansen te zien en te pakken.”

De Benzinedag gaat door op het vertrouwde adres CineMec in Ede op 16 maart 2016 van 15.30 tot 21.00 uur. Deelname voor tankstation-ondernemers is gratis. Zij kunnen zich nu alvast inschrijven via www.benzinedag.com.

Over de concrete invulling maakt het bedrijf snel meer bekend. Volg BigBrother voor de eerste nieuwtjes op Twitter en LinkedIn.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.