Total Express, onbemand tankstation

Total opent eerste onbemande tankstation: Total Express

Total Express, onbemand tankstation

Total Nederland heeft het eerste onbemande tankstation onder eigen vlag geopend. Het staat in De Bilt en wordt geëploiteerd onder de naam Total Express. De komende weken zullen nog meer Total Express stations in Nederland worden geopend. Met dit nieuwe concept richt Total zich op consumenten die snel en goedkoop willen tanken, maar die wel de vertrouwde producten van Total willen gebruiken.

Nederland is het eerste land waar de Total Groep onder de naam Total Express onbemande tankstations opent. De maatschappij beschikt in Nederland over een netwerk van ruim 350 tankstations.

Doelgroep

Met de onbemande tankstations wil Total weer een andere doelgroep aan zich binden: de consumenten die kiezen voor kwaliteit, snelheid en lage prijzen. Vincent Leroy, Directeur Retail van Total Nederland: “Deze doelgroepstrategie stelt ons in staat om steeds meer consumenten kennis te laten maken met de kwaliteitsproducten van Total, toegespitst op hun behoeften en wensen.”

De Total-stations kenmerkten zich tot nu toe vaak door kwaliteitsproducten en veel extra services, zoals een shop, carwash en bakery met versgebakken broodjes. Daarnaast ontwikkelt Total steeds innovatief op maat gesneden producten en diensten voor specifieke doelgroepen. Zo werd eerder het concept MOTO Point voor motorrijders ontwikkeld en werkt Total aan een netwerk van snellaadpunten voor elektrische auto’s onder de naam Plug to Drive.

Brandstof

De Total Express stations verkopen zowel Euro 95 ongelood en diesel als de premium producten Total Excellium 95 en Total Excellium diesel. De stations zijn zeven dagen per week en 24 uur per dag geopend. De Express stations zijn omgekleurd naar de nieuwe Total kleuren. Op de website en de app van Total kunnen consumenten zien of er een Total Express station bij hen in de buurt is.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Bart Pals

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.