Frituur De Andel A12. Shell, Deli2go

Klanten beoordelen Shell tankstations met smartphone-app

Shell heeft een applicatie voor de smartphone ontwikkeld waarmee klanten hun mening kunnen geven over een specifiek Shell-tankstation. De zogeheten Feedback-app moet Shell meer klantinformatie geven omtrent verbeterpunten binnen de tankshop; op het voorterrein of over service en productaanbod. Een proef met deze gratis app wordt gehouden op 14 tankstations van Shell.

Het is voor Shell steeds belangrijker om de mening van de klant te weten te komen als het gaat om serviceverlening op tankstations. De oliemaatschappij is immers flink aan het innoveren op haar tankstations.

Nieuwe ontwikkelingen

De ontwikkeling van een gratis app waarmee klanten kunnen aangeven wat ze precies van het desbetreffende tankstation vinden, past hier prima in, zegt woordvoerder Lukas Burgering van Shell.

“We zijn op onze tankstations steeds aan het innoveren. Zo zijn we met de zaterdagservice op het voorterrein gestart die nu op veel plaatsen standaard is ingevoerd. We kennen de verse Vlaamsche Frieten waarmee we een proefproject draaien. En zo staan er nog meer nieuwe ontwikkelingen te wachten.”

Deelnemende tankstations

“Als we over deze nieuwe ontwikkelingen maar ook over het tankstation op zich de mening van klanten kunnen opvragen, kan dat helpen om andere innovaties weer in de markt te zetten”, aldus Burgering. Mocht de proef aanslaan dan overweegt Shell de app voor meerdere tankstations te gebruiken.

Vooralsnog nemen de volgende tankstations deel aan de proef:

Shell tankstations, feedback-app

Apple

Gebruik de link hieronder om de App te downloaden en te installeren op een iPhone.

Android

Gebruik de link hieronder om de App te downloaden en te installeren op een Android toestel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Klanten beoordelen Shell tankstations met smartphone-app | TankPro.nl
Frituur De Andel A12. Shell, Deli2go

Klanten beoordelen Shell tankstations met smartphone-app

Shell heeft een applicatie voor de smartphone ontwikkeld waarmee klanten hun mening kunnen geven over een specifiek Shell-tankstation. De zogeheten Feedback-app moet Shell meer klantinformatie geven omtrent verbeterpunten binnen de tankshop; op het voorterrein of over service en productaanbod. Een proef met deze gratis app wordt gehouden op 14 tankstations van Shell.

Het is voor Shell steeds belangrijker om de mening van de klant te weten te komen als het gaat om serviceverlening op tankstations. De oliemaatschappij is immers flink aan het innoveren op haar tankstations.

Nieuwe ontwikkelingen

De ontwikkeling van een gratis app waarmee klanten kunnen aangeven wat ze precies van het desbetreffende tankstation vinden, past hier prima in, zegt woordvoerder Lukas Burgering van Shell.

“We zijn op onze tankstations steeds aan het innoveren. Zo zijn we met de zaterdagservice op het voorterrein gestart die nu op veel plaatsen standaard is ingevoerd. We kennen de verse Vlaamsche Frieten waarmee we een proefproject draaien. En zo staan er nog meer nieuwe ontwikkelingen te wachten.”

Deelnemende tankstations

“Als we over deze nieuwe ontwikkelingen maar ook over het tankstation op zich de mening van klanten kunnen opvragen, kan dat helpen om andere innovaties weer in de markt te zetten”, aldus Burgering. Mocht de proef aanslaan dan overweegt Shell de app voor meerdere tankstations te gebruiken.

Vooralsnog nemen de volgende tankstations deel aan de proef:

Shell tankstations, feedback-app

Apple

Gebruik de link hieronder om de App te downloaden en te installeren op een iPhone.

Android

Gebruik de link hieronder om de App te downloaden en te installeren op een Android toestel.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.