Shop Plaza., TWS

TWS stopt na 5 jaar met Shop Plaza

TankenWassenShoppen (TWS) stopt met het organiseren van Shop Plaza. Volgens directeur Karin Vink kent de huidige opzet van de vakbeurs te weinig onderscheidend vermogen om door te gaan. Vink wil onderzoeken of er voldoende draagkracht is voor een vernieuwend concept voor een  ‘petrolbranchedag’. TWS is wel gevraagd om op de aanstaande AutoVakRai op 25 april 2013 een speciaal programma voor de tankstationondernemer te organiseren.

Vink vindt dat het aanbod van evenementen voor tankstationondernemers inmiddels dermate is gegroeid dat er geen plaats meer is voor Shop Plaza.: “De afgelopen 5 jaar heb ik samen met veel fabrikanten met veel plezier Shop Plaza georganiseerd. Een speciale dag voor de tankstationondernemers waar kennis, informatie en netwerken centraal staan. Inmiddels is ook het aanbod van evenementen voor deze ondernemers zo groot dat we naar mijn mening met de huidige opzet van Shop Plaza niet voldoende onderscheid meer kunnen maken.”

“Ik ga nu samen met de fabrikanten, de brancheorganisaties en de ondernemers bekijken of er tot een vernieuwend  concept kan worden gekomen voor ’een petrol-branchedag’. Dat daar behoefte aan is, leidt geen twijfel.”

AutoVakRAI

“AutovakRAI zal in 2013 wederom plaatsvinden en de Amsterdam RAI heeft TWS gevraagd om speciaal voor de tankstationondernemer een programma te organiseren. Dat doe ik heel graag omdat AutovakRAI voor de tankstation ondernemers een interessant evenement is. In Amsterdam ligt de nadruk op techniek en wassen en dat is een belangrijk bedrijfsonderdeel van het tankstation.”

Deze dag vindt op donderdag 25 april 2013 plaats en zal een gevarieerd aanbod bieden aan de ondernemers. Centraal op de beursvloer is de Kennis & Netwerk Lounge die de gehele dag de ‘thuisbasis’ voor de ondernemers zal zijn. In deze lounge kunnen de ondernemers bijpraten, korte presentaties bijwonen, informatie vergaren en netwerken.

Petrol-route

Daarnaast is er een speciale ‘’petrol-route’’ over de beursvloer waarbij de tankstation ondernemers op originele wijze langs een aantal ‘points of interest’ geleid worden. “Natuurlijk is er in en rondom de Kennis & Netwerk Lounge ook plek voor andere fabrikanten anders dan techniek&wassen uit het tankstation kanaal. Geen grote stands maar een aantal informele plekken waar de ondernemers informatie kunnen verkrijgen of kunnen bijpraten met de fabrikanten, oliemaatschappijen en leveranciers” aldus Karin Vink van TWS.

Lees ook: Pomphouders kijken vooruit op Shop Plaza

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TWS stopt na 5 jaar met Shop Plaza | TankPro.nl
Shop Plaza., TWS

TWS stopt na 5 jaar met Shop Plaza

TankenWassenShoppen (TWS) stopt met het organiseren van Shop Plaza. Volgens directeur Karin Vink kent de huidige opzet van de vakbeurs te weinig onderscheidend vermogen om door te gaan. Vink wil onderzoeken of er voldoende draagkracht is voor een vernieuwend concept voor een  ‘petrolbranchedag’. TWS is wel gevraagd om op de aanstaande AutoVakRai op 25 april 2013 een speciaal programma voor de tankstationondernemer te organiseren.

Vink vindt dat het aanbod van evenementen voor tankstationondernemers inmiddels dermate is gegroeid dat er geen plaats meer is voor Shop Plaza.: “De afgelopen 5 jaar heb ik samen met veel fabrikanten met veel plezier Shop Plaza georganiseerd. Een speciale dag voor de tankstationondernemers waar kennis, informatie en netwerken centraal staan. Inmiddels is ook het aanbod van evenementen voor deze ondernemers zo groot dat we naar mijn mening met de huidige opzet van Shop Plaza niet voldoende onderscheid meer kunnen maken.”

“Ik ga nu samen met de fabrikanten, de brancheorganisaties en de ondernemers bekijken of er tot een vernieuwend  concept kan worden gekomen voor ’een petrol-branchedag’. Dat daar behoefte aan is, leidt geen twijfel.”

AutoVakRAI

“AutovakRAI zal in 2013 wederom plaatsvinden en de Amsterdam RAI heeft TWS gevraagd om speciaal voor de tankstationondernemer een programma te organiseren. Dat doe ik heel graag omdat AutovakRAI voor de tankstation ondernemers een interessant evenement is. In Amsterdam ligt de nadruk op techniek en wassen en dat is een belangrijk bedrijfsonderdeel van het tankstation.”

Deze dag vindt op donderdag 25 april 2013 plaats en zal een gevarieerd aanbod bieden aan de ondernemers. Centraal op de beursvloer is de Kennis & Netwerk Lounge die de gehele dag de ‘thuisbasis’ voor de ondernemers zal zijn. In deze lounge kunnen de ondernemers bijpraten, korte presentaties bijwonen, informatie vergaren en netwerken.

Petrol-route

Daarnaast is er een speciale ‘’petrol-route’’ over de beursvloer waarbij de tankstation ondernemers op originele wijze langs een aantal ‘points of interest’ geleid worden. “Natuurlijk is er in en rondom de Kennis & Netwerk Lounge ook plek voor andere fabrikanten anders dan techniek&wassen uit het tankstation kanaal. Geen grote stands maar een aantal informele plekken waar de ondernemers informatie kunnen verkrijgen of kunnen bijpraten met de fabrikanten, oliemaatschappijen en leveranciers” aldus Karin Vink van TWS.

Lees ook: Pomphouders kijken vooruit op Shop Plaza

Auteur: Steven Don

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.