bp ‘Vossedal’ opent met Moments & More: ‘Nóg meer de beweging naar een echt horecaconcept’

bp ‘Vossedal’ opent Moments & More: ‘Nóg meer de beweging naar een echt horecaconcept’

Met de Moments & More in bp Vissers Vossedal komt de shopformule in Nederland op zeventien vestigingen in totaal. Foto: ProMedia, 2023

Vissers Energy Group heeft deze week na een grootschalige verbouwing de vernieuwde shop van bp-tankstation ‘Vossedal’ aan de A2 in het Limburgse Beek geopend. De Wild Bean Café in de shop heeft plaatsgemaakt voor een Moments & More, de zeventiende van het bedrijf uit Horst.

Bp Vissers Vossedal, aan de snelweg A2 tussen Geleen en Maastricht, heeft met de vernieuwing een luxe shop gekregen volgens de door Vissers Energy in eigen huis ontwikkelde formule Moments & More. De Wild Bean Café die het tankstation hiervoor had, is met de verbouwing verdwenen. In de formule draait het om beleving, gastvrijheid en ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren voor het ontbijt-, lunch- en avondmoment. Speerpunten zijn verse broodjes, snacks, salades, baristakoffie, cadeaus en bloemen. ‘In de shop ligt de focus op verse bereidingen met een zeer uitgebreid foodaanbod en de beste koffie, zowel served als self-served’, licht ceo Gerbert Vissers toe. ‘Er is veel ruimte voor onze gasten om te genieten van broodjes en maaltijden in de zitgelegenheid, zeker ook geschikt voor een langer verblijf. Uiteraard is de shop voorzien van goede Wifi en ontbreekt een mooi buitenterras met prachtig uitzicht niet.’

Met de Moments & More in bp Vissers Vossedal komt de shopformule in Nederland op zeventien vestigingen in totaal.

Orderkiosken

De shop van bp Vissers Vossedal heeft met de vernieuwing twee orderkiosken gekregen. Vissers: ‘Ook op deze locatie maken wij nóg meer de beweging naar een echt horecaconcept gericht op enerzijds snelheid en anderzijds die optimale beleving en verleiding. Daarom maken we gebruik van twee orderkiosken die speciaal door De Digitale zijn ingericht op ons Moments & More concept en die de klant snel en efficiënt helpen bij het maken van hun keuze en het afrekenen. Naast het bestellen van eten en drinken maakt de orderkiosk het ook mogelijk om shopproducten af te rekenen.’

Het voorterrein van het tankstation biedt automobilisten onder meer Euro95, Ultimate 98, diesel, Ultimate Diesel en LPG; voor vrachtverkeer is er AdBlue.

Huurrechtenveiling

Vossedal werd tijdens de afgelopen september door het Rijksvastgoedbedrijf gehouden huurrechtenveiling door Vissers Energy overgenomen van BP Nederland. Om de huurrechten voor de komende vijftien jaar te kunnen verkrijgen, bracht het familiebedrijf uit Horst een bod op de tanklocatie uit van ruim 5,1 miljoen euro. Vossedal is een zeer drukbezochte verzorgingsplaats, met name tijdens de zomermaanden.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

bp ‘Vossedal’ opent Moments & More: ‘Nóg meer de beweging naar een echt horecaconcept’ | TankPro.nl
bp ‘Vossedal’ opent met Moments & More: ‘Nóg meer de beweging naar een echt horecaconcept’

bp ‘Vossedal’ opent Moments & More: ‘Nóg meer de beweging naar een echt horecaconcept’

Met de Moments & More in bp Vissers Vossedal komt de shopformule in Nederland op zeventien vestigingen in totaal. Foto: ProMedia, 2023

Vissers Energy Group heeft deze week na een grootschalige verbouwing de vernieuwde shop van bp-tankstation ‘Vossedal’ aan de A2 in het Limburgse Beek geopend. De Wild Bean Café in de shop heeft plaatsgemaakt voor een Moments & More, de zeventiende van het bedrijf uit Horst.

Bp Vissers Vossedal, aan de snelweg A2 tussen Geleen en Maastricht, heeft met de vernieuwing een luxe shop gekregen volgens de door Vissers Energy in eigen huis ontwikkelde formule Moments & More. De Wild Bean Café die het tankstation hiervoor had, is met de verbouwing verdwenen. In de formule draait het om beleving, gastvrijheid en ter plekke vers bereide eet- en drinkwaren voor het ontbijt-, lunch- en avondmoment. Speerpunten zijn verse broodjes, snacks, salades, baristakoffie, cadeaus en bloemen. ‘In de shop ligt de focus op verse bereidingen met een zeer uitgebreid foodaanbod en de beste koffie, zowel served als self-served’, licht ceo Gerbert Vissers toe. ‘Er is veel ruimte voor onze gasten om te genieten van broodjes en maaltijden in de zitgelegenheid, zeker ook geschikt voor een langer verblijf. Uiteraard is de shop voorzien van goede Wifi en ontbreekt een mooi buitenterras met prachtig uitzicht niet.’

Met de Moments & More in bp Vissers Vossedal komt de shopformule in Nederland op zeventien vestigingen in totaal.

Orderkiosken

De shop van bp Vissers Vossedal heeft met de vernieuwing twee orderkiosken gekregen. Vissers: ‘Ook op deze locatie maken wij nóg meer de beweging naar een echt horecaconcept gericht op enerzijds snelheid en anderzijds die optimale beleving en verleiding. Daarom maken we gebruik van twee orderkiosken die speciaal door De Digitale zijn ingericht op ons Moments & More concept en die de klant snel en efficiënt helpen bij het maken van hun keuze en het afrekenen. Naast het bestellen van eten en drinken maakt de orderkiosk het ook mogelijk om shopproducten af te rekenen.’

Het voorterrein van het tankstation biedt automobilisten onder meer Euro95, Ultimate 98, diesel, Ultimate Diesel en LPG; voor vrachtverkeer is er AdBlue.

Huurrechtenveiling

Vossedal werd tijdens de afgelopen september door het Rijksvastgoedbedrijf gehouden huurrechtenveiling door Vissers Energy overgenomen van BP Nederland. Om de huurrechten voor de komende vijftien jaar te kunnen verkrijgen, bracht het familiebedrijf uit Horst een bod op de tanklocatie uit van ruim 5,1 miljoen euro. Vossedal is een zeer drukbezochte verzorgingsplaats, met name tijdens de zomermaanden.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.