Vissers Energy zet plantaardige burger op menukaart Moments & More

Vissers Energy zet plantaardig vlees op menukaart shops Moments & More

Moments & More is de eerste shopformule bij tankstations die een samenwerking met Redefine Meat is aangegaan. Foto: Redefine Meat, 2023

Vissers Energy Group is een samenwerking aangegaan met Redefine Meat, producent van ‘plant-based’ vlees. Hierdoor kunnen consumenten vanaf nu in alle zestien tankstations met een Moments & More in Nederland een burger eten van plantaardig vlees.

Moments & More is de eerste shopformule bij tankstations die een samenwerking met Redefine Meat is aangegaan. Hierdoor staat in bemande tankshops van Vissers Energy Group met daarin een Moments & More nu de Redefine Burger (foto) verkrijgbaar op de menuschermen. Deze burger is niet van vlees, maar ‘plant-based’ wat inhoudt dat hij is gemaakt met honderd procent plantaardige ingrediënten. Volgens de uit Israël afkomstige fabrikant Redefine Meat zijn het dan ook veganisten én vleesliefhebbers die met de burger kunnen genieten ‘van geweldige ervaringen zonder concessies te doen’. “Vissers Energy wil voorop lopen en daarom vernieuwen en verduurzamen we continu”, licht adviseur Mieke van Riet de samenwerking tussen beide bedrijven toe toe. “Redefine Meat is een gave club die net als wij niet bang is om te vernieuwen en verduurzamen. Door de Redefine Burger op de menukaart te zetten bij onze Moments & More locaties kan iedereen op een laagdrempelige manier kennis maken met deze innovatie.”

Vleeservaring

Voor hun vleesproducten gebruikt Redefine Meat technologie in plaats van dieren. Zij noemen dit ‘New-Meat’ omdat het dezelfde smaak, textuur, mondgevoel en veelzijdigheid heeft als dierlijk vlees, maar dan volledig plantaardig is. Producten worden ontwikkeld aan de hand van een diepgaande studie naar de aspecten van vlees. Het vlees is gemaakt in samenwerking met toonaangevende vleesexperts, slagers, en chef-koks om zo de consument de ultieme vleeservaring te bieden.
Tijdens de afgelopen januari in RAI Amsterdam gehouden horecavakbeurs Horecava won Redefine Meat met de runder bavette de Horecava Innovation Award 2023.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vissers Energy zet plantaardig vlees op menukaart shops Moments & More | TankPro.nl
Vissers Energy zet plantaardige burger op menukaart Moments & More

Vissers Energy zet plantaardig vlees op menukaart shops Moments & More

Moments & More is de eerste shopformule bij tankstations die een samenwerking met Redefine Meat is aangegaan. Foto: Redefine Meat, 2023

Vissers Energy Group is een samenwerking aangegaan met Redefine Meat, producent van ‘plant-based’ vlees. Hierdoor kunnen consumenten vanaf nu in alle zestien tankstations met een Moments & More in Nederland een burger eten van plantaardig vlees.

Moments & More is de eerste shopformule bij tankstations die een samenwerking met Redefine Meat is aangegaan. Hierdoor staat in bemande tankshops van Vissers Energy Group met daarin een Moments & More nu de Redefine Burger (foto) verkrijgbaar op de menuschermen. Deze burger is niet van vlees, maar ‘plant-based’ wat inhoudt dat hij is gemaakt met honderd procent plantaardige ingrediënten. Volgens de uit Israël afkomstige fabrikant Redefine Meat zijn het dan ook veganisten én vleesliefhebbers die met de burger kunnen genieten ‘van geweldige ervaringen zonder concessies te doen’. “Vissers Energy wil voorop lopen en daarom vernieuwen en verduurzamen we continu”, licht adviseur Mieke van Riet de samenwerking tussen beide bedrijven toe toe. “Redefine Meat is een gave club die net als wij niet bang is om te vernieuwen en verduurzamen. Door de Redefine Burger op de menukaart te zetten bij onze Moments & More locaties kan iedereen op een laagdrempelige manier kennis maken met deze innovatie.”

Vleeservaring

Voor hun vleesproducten gebruikt Redefine Meat technologie in plaats van dieren. Zij noemen dit ‘New-Meat’ omdat het dezelfde smaak, textuur, mondgevoel en veelzijdigheid heeft als dierlijk vlees, maar dan volledig plantaardig is. Producten worden ontwikkeld aan de hand van een diepgaande studie naar de aspecten van vlees. Het vlees is gemaakt in samenwerking met toonaangevende vleesexperts, slagers, en chef-koks om zo de consument de ultieme vleeservaring te bieden.
Tijdens de afgelopen januari in RAI Amsterdam gehouden horecavakbeurs Horecava won Redefine Meat met de runder bavette de Horecava Innovation Award 2023.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.