Met in Nederland een langzaam maar zeker groeiend aantal elektrische voertuigen, neemt ook de vraag naar openbaar toegankelijke laadfaciliteiten toe. Ook parkeergarages spelen met het aanbieden van (snel)laders in op deze vraag. Hoofdstad Amsterdam is sinds deze week een parkeergarage rijk met het hoogste aantal laadplekken van Nederland.
'136 oplaadpunten'

Dit is de parkeergarage met het hoogste aantal laadplekken van Nederland

Hoofdstad Amsterdam wil elektrische rijders zo veel mogelijk zekerheid bieden van een laadpaal in het hart van de stad. Foto: Upsiders, 2024

Met in Nederland een langzaam maar zeker groeiend aantal elektrische voertuigen, neemt ook de vraag naar openbaar toegankelijke laadfaciliteiten toe. Ook parkeergarages spelen met het aanbieden van (snel)laders in op deze vraag. Hoofdstad Amsterdam is sinds deze week een parkeergarage rijk met het hoogste aantal laadplekken van Nederland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dit is de parkeergarage met het hoogste aantal laadplekken van Nederland | TankPro.nl
Met in Nederland een langzaam maar zeker groeiend aantal elektrische voertuigen, neemt ook de vraag naar openbaar toegankelijke laadfaciliteiten toe. Ook parkeergarages spelen met het aanbieden van (snel)laders in op deze vraag. Hoofdstad Amsterdam is sinds deze week een parkeergarage rijk met het hoogste aantal laadplekken van Nederland.
'136 oplaadpunten'

Dit is de parkeergarage met het hoogste aantal laadplekken van Nederland

Hoofdstad Amsterdam wil elektrische rijders zo veel mogelijk zekerheid bieden van een laadpaal in het hart van de stad. Foto: Upsiders, 2024

Met in Nederland een langzaam maar zeker groeiend aantal elektrische voertuigen, neemt ook de vraag naar openbaar toegankelijke laadfaciliteiten toe. Ook parkeergarages spelen met het aanbieden van (snel)laders in op deze vraag. Hoofdstad Amsterdam is sinds deze week een parkeergarage rijk met het hoogste aantal laadplekken van Nederland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.