Dat een taxichauffeur zijn of haar klanten in een schone, nette taxi vervoert, is logisch. Het toont gastvrijheid, service en oog voor kwaliteit. Maar kunnen klanten ook in een taxi zonder uitstoot van CO2 worden vervoerd? Ja, zegt Orange Charging. Het dochterbedrijf van Sakko Commercial biedt ook voor elektrische taxi’s een laadoplossing op maat.

Zó biedt Orange Charging een laadoplossing voor elektrische taxi’s

Voor elektrische personenauto’s, maar ook voor de taxibranche heeft Orange Charging meerdere laadoplossingen in huis. Dit doet het met de merken Autel, Ecotap en Kempower. Foto: Orange Charging, 2023

Dat een taxichauffeur zijn of haar klanten in een schone, nette taxi vervoert, is logisch. Het toont gastvrijheid, service en oog voor kwaliteit. Maar kunnen klanten ook in een taxi zonder uitstoot van CO2 worden vervoerd? Ja, zegt Orange Charging. Het dochterbedrijf van Sakko Commercial biedt ook voor elektrische taxi’s een laadoplossing op maat.

Orange Charging is een aanbieder van laadoplossingen voor zowel AC- als DC-laden. De oorsprong van Orange Charging ligt bij moederbedrijf Sakko Commercial. Als leverancier van brandstoffen en exploitant van tankstations, heeft Sakko al vele taxi’s van brandstof voorzien. Een aantal jaren geleden besloot het bedrijf uit Bergen op Zoom om een groot aantal tankstations te verkopen en zich meer te gaan richten op elektrisch laden. Voor elektrische personenauto’s uiteraard, maar ook voor de taxibranche heeft Orange Charging zeer goede laadoplossingen in huis. Dit doet het met de merken Autel, Ecotap en Kempower. Projecten zijn altijd maatwerk en de, voor de klant, best mogelijke optie wordt uitgewerkt en gelukkig ook vaak uitgevoerd.

Juiste keuzes

Belangrijk in het maken van de juiste keuzes hierin zijn volgens Orange Charging onder meer het rittenprofiel en de standplaats van de diverse voertuigen, het beschikbare vermogen van de netaansluiting, gebruik van zonnepanelen en/of accuopslag en de noodzaak en mogelijkheden om in de toekomst op te schalen. Ook de nabijheid van steden die binnenkort een Zero-Emissiezone invoeren is van belang voor het maken van de juiste keuze. Door een goede analyse kan er een passend voorstel worden gemaakt waarin de stappen helder zijn omschreven. Wat is er nu mogelijk? Welke stappen moeten worden ondernomen om straks opschaling mogelijk te maken?

Ontzorgen

Daarbij heeft Orange Charging een uniek exploitatiemodel ontwikkeld waarbij de taxiondernemer van A-Z wordt ontzorgd. Hierbij neemt Orange Charging de kosten van installatie en de laadpalen voor haar rekening en sluit in ruil hiervoor een exploitatieovereenkomst met de locatiehouder af. Graag beoordelen wij of jouw locatie hiervoor in aanmerking komt en je straks op eigen locatie kunt laden zonder dat daar een hoge investering voor nodig is.

Orange Charging staat op 15 en 16 november op de Tankstation Vakbeurs 2023 in Jaarbeurs Utrecht. De jaarlijkse vakbeurs wordt dit jaar voor het eerst gelijktijdig en onder één dak georganiseerd met Taxi Expo en Fleet Expo. Bezoek aan de vakbeurs is gratis, registreren voor een bezoek kan hier.

Orange Charging staat in hal 3 op standnummer 3.02.905.

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zó biedt Orange Charging een laadoplossing voor elektrische taxi’s | TankPro.nl
Dat een taxichauffeur zijn of haar klanten in een schone, nette taxi vervoert, is logisch. Het toont gastvrijheid, service en oog voor kwaliteit. Maar kunnen klanten ook in een taxi zonder uitstoot van CO2 worden vervoerd? Ja, zegt Orange Charging. Het dochterbedrijf van Sakko Commercial biedt ook voor elektrische taxi’s een laadoplossing op maat.

Zó biedt Orange Charging een laadoplossing voor elektrische taxi’s

Voor elektrische personenauto’s, maar ook voor de taxibranche heeft Orange Charging meerdere laadoplossingen in huis. Dit doet het met de merken Autel, Ecotap en Kempower. Foto: Orange Charging, 2023

Dat een taxichauffeur zijn of haar klanten in een schone, nette taxi vervoert, is logisch. Het toont gastvrijheid, service en oog voor kwaliteit. Maar kunnen klanten ook in een taxi zonder uitstoot van CO2 worden vervoerd? Ja, zegt Orange Charging. Het dochterbedrijf van Sakko Commercial biedt ook voor elektrische taxi’s een laadoplossing op maat.

Orange Charging is een aanbieder van laadoplossingen voor zowel AC- als DC-laden. De oorsprong van Orange Charging ligt bij moederbedrijf Sakko Commercial. Als leverancier van brandstoffen en exploitant van tankstations, heeft Sakko al vele taxi’s van brandstof voorzien. Een aantal jaren geleden besloot het bedrijf uit Bergen op Zoom om een groot aantal tankstations te verkopen en zich meer te gaan richten op elektrisch laden. Voor elektrische personenauto’s uiteraard, maar ook voor de taxibranche heeft Orange Charging zeer goede laadoplossingen in huis. Dit doet het met de merken Autel, Ecotap en Kempower. Projecten zijn altijd maatwerk en de, voor de klant, best mogelijke optie wordt uitgewerkt en gelukkig ook vaak uitgevoerd.

Juiste keuzes

Belangrijk in het maken van de juiste keuzes hierin zijn volgens Orange Charging onder meer het rittenprofiel en de standplaats van de diverse voertuigen, het beschikbare vermogen van de netaansluiting, gebruik van zonnepanelen en/of accuopslag en de noodzaak en mogelijkheden om in de toekomst op te schalen. Ook de nabijheid van steden die binnenkort een Zero-Emissiezone invoeren is van belang voor het maken van de juiste keuze. Door een goede analyse kan er een passend voorstel worden gemaakt waarin de stappen helder zijn omschreven. Wat is er nu mogelijk? Welke stappen moeten worden ondernomen om straks opschaling mogelijk te maken?

Ontzorgen

Daarbij heeft Orange Charging een uniek exploitatiemodel ontwikkeld waarbij de taxiondernemer van A-Z wordt ontzorgd. Hierbij neemt Orange Charging de kosten van installatie en de laadpalen voor haar rekening en sluit in ruil hiervoor een exploitatieovereenkomst met de locatiehouder af. Graag beoordelen wij of jouw locatie hiervoor in aanmerking komt en je straks op eigen locatie kunt laden zonder dat daar een hoge investering voor nodig is.

Orange Charging staat op 15 en 16 november op de Tankstation Vakbeurs 2023 in Jaarbeurs Utrecht. De jaarlijkse vakbeurs wordt dit jaar voor het eerst gelijktijdig en onder één dak georganiseerd met Taxi Expo en Fleet Expo. Bezoek aan de vakbeurs is gratis, registreren voor een bezoek kan hier.

Orange Charging staat in hal 3 op standnummer 3.02.905.

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.