De negende editie van de Tankstation Vakbeurs, die woensdag en donderdag werd gehouden in Jaarbeurs Utrecht, stond in het teken van contacten en contracten. Maar de beurs was vooral het feest van de tankstation- en carwashbranche in Nederland die, zo toonde de beurs, grote stappen maakt in de energietransitie.

Dít was er allemaal te zien op de Tankstation Vakbeurs 2023

De Tankstation Vakbeurs is het jaarlijkse feest van de tankstation- en carwashbranche in Nederland Foto: ProMedia, 2023

De negende editie van de Tankstation Vakbeurs, die woensdag en donderdag werd gehouden in Jaarbeurs Utrecht, stond in het teken van contacten en contracten. Maar de beurs was vooral het feest van de tankstation- en carwashbranche in Nederland die, zo toonde de beurs, grote stappen maakt in de energietransitie.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.