Onder het grote aantal aanbieders van laadfaciliteiten, geldt EVBox als een van de pioniers en als totaalaanbieder van naam met een productgamma waarmee vrijwel elke vraag naar laadcapaciteit kan worden ingevuld. Maar EVBox is met name de initiatiefnemer om elektrisch laden gemakkelijker en vooral veel sneller te maken. ‘Alle lessen die we hebben geleerd, zijn in de huidige stations geïntegreerd.’
Mathijs Leffers van EVBox:

‘Laden met hoog vermogen enorme stap naar elektrische mobiliteit’

De EVBox Troniq High Power heeft een vermogen van liefst 400 kW Foto: EVBox, 2023

Onder het grote aantal aanbieders van laadfaciliteiten, geldt EVBox als een van de pioniers en als totaalaanbieder van naam met een productgamma waarmee vrijwel elke vraag naar laadcapaciteit kan worden ingevuld. Maar EVBox is met name de initiatiefnemer om elektrisch laden gemakkelijker en vooral veel sneller te maken. ‘Alle lessen die we hebben geleerd, zijn in de huidige stations geïntegreerd.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

‘Laden met hoog vermogen enorme stap naar elektrische mobiliteit’ | TankPro.nl
Onder het grote aantal aanbieders van laadfaciliteiten, geldt EVBox als een van de pioniers en als totaalaanbieder van naam met een productgamma waarmee vrijwel elke vraag naar laadcapaciteit kan worden ingevuld. Maar EVBox is met name de initiatiefnemer om elektrisch laden gemakkelijker en vooral veel sneller te maken. ‘Alle lessen die we hebben geleerd, zijn in de huidige stations geïntegreerd.’
Mathijs Leffers van EVBox:

‘Laden met hoog vermogen enorme stap naar elektrische mobiliteit’

De EVBox Troniq High Power heeft een vermogen van liefst 400 kW Foto: EVBox, 2023

Onder het grote aantal aanbieders van laadfaciliteiten, geldt EVBox als een van de pioniers en als totaalaanbieder van naam met een productgamma waarmee vrijwel elke vraag naar laadcapaciteit kan worden ingevuld. Maar EVBox is met name de initiatiefnemer om elektrisch laden gemakkelijker en vooral veel sneller te maken. ‘Alle lessen die we hebben geleerd, zijn in de huidige stations geïntegreerd.’

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.