Tijdens de komende Tankstation Vakbeurs 2023, op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht, wordt er extra veel aandacht besteed aan elektrisch laden. De vakbeurs biedt dit jaar voor het eerst het ‘Nieuwe Energieplein’. Hier tonen aanbieders van laadfaciliteiten de laatste ontwikkelingen op laadgebied.
veel exposanten

Tankstation Vakbeurs 2023 zet elektrisch laden centraal op Nieuwe Energieplein

Tijdens de komende Tankstation Vakbeurs in Jaarbeurs Utrecht zal er op het Nieuwe Energieplein extra aandacht zijn voor laadoplossingen. Foto: Allego, 2023

Tijdens de komende Tankstation Vakbeurs 2023, op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht, wordt er extra veel aandacht besteed aan elektrisch laden. De vakbeurs biedt dit jaar voor het eerst het ‘Nieuwe Energieplein’. Hier tonen aanbieders van laadfaciliteiten de laatste ontwikkelingen op laadgebied.

Nieuw en heel centraal op de beursvloer van Jaarbeurs Utrecht is dit jaar het Nieuwe Energieplein. Het betreft volgens beursorganisator ProMedia een apart gedeelte waar een groot aantal aanbieders en leveranciers van alternatieve brandstofoplossingen voor mobiliteit zich presenteren aan de bezoekers van de beurs. Met de energietransitie in volle gang, zal het duidelijk zijn dat er op het Nieuwe Energieplein volop aandacht wordt gevraagd voor laadoplossingen en de mogelijkheden voor waterstof. Van zakelijke laadpalen tot grote laadpleinen en snellaadlocaties en van inventarisatie tot installatie en beheer: alles komt ruimschoots aan bod.

Oplossing op maat

Elektrisch laden is de toekomst, maar omdat de vraag nergens hetzelfde is, vergt laadinfrastructuur een oplossing op maat. Want is apparatuur om te snelladen overal altijd de beste oplossing, of kan langzaam laden voor die betreffende locatie de beste oplossing zijn? Welke aanbieder of apparatuur is voor mij de beste keuze en hoeveel geld wil ik er eigenlijk aan uitgeven? Al deze vragen en meer worden beantwoord op het Nieuwe Energieplein.

20 exposanten

De beursorganisatie meldt op dit moment bijna twintig aanbieders actief in de wereld van laadoplossingen, die zich presenteren op het Nieuwe Energieplein. Onder de exposanten zijn bekende aanbieders als ABB, Allego, EVBox, EVCharging, Hygro, Mokobouw en Orange Charging.

Tankstation Vakbeurs 2023 wordt georganiseerd door ProMedia. Toegang tot Tankstation Vakbeurs 2023 is gratis, registreren kan hier.

Lees ook: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tankstation Vakbeurs 2023 zet elektrisch laden centraal op Nieuwe Energieplein | TankPro.nl
Tijdens de komende Tankstation Vakbeurs 2023, op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht, wordt er extra veel aandacht besteed aan elektrisch laden. De vakbeurs biedt dit jaar voor het eerst het ‘Nieuwe Energieplein’. Hier tonen aanbieders van laadfaciliteiten de laatste ontwikkelingen op laadgebied.
veel exposanten

Tankstation Vakbeurs 2023 zet elektrisch laden centraal op Nieuwe Energieplein

Tijdens de komende Tankstation Vakbeurs in Jaarbeurs Utrecht zal er op het Nieuwe Energieplein extra aandacht zijn voor laadoplossingen. Foto: Allego, 2023

Tijdens de komende Tankstation Vakbeurs 2023, op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht, wordt er extra veel aandacht besteed aan elektrisch laden. De vakbeurs biedt dit jaar voor het eerst het ‘Nieuwe Energieplein’. Hier tonen aanbieders van laadfaciliteiten de laatste ontwikkelingen op laadgebied.

Nieuw en heel centraal op de beursvloer van Jaarbeurs Utrecht is dit jaar het Nieuwe Energieplein. Het betreft volgens beursorganisator ProMedia een apart gedeelte waar een groot aantal aanbieders en leveranciers van alternatieve brandstofoplossingen voor mobiliteit zich presenteren aan de bezoekers van de beurs. Met de energietransitie in volle gang, zal het duidelijk zijn dat er op het Nieuwe Energieplein volop aandacht wordt gevraagd voor laadoplossingen en de mogelijkheden voor waterstof. Van zakelijke laadpalen tot grote laadpleinen en snellaadlocaties en van inventarisatie tot installatie en beheer: alles komt ruimschoots aan bod.

Oplossing op maat

Elektrisch laden is de toekomst, maar omdat de vraag nergens hetzelfde is, vergt laadinfrastructuur een oplossing op maat. Want is apparatuur om te snelladen overal altijd de beste oplossing, of kan langzaam laden voor die betreffende locatie de beste oplossing zijn? Welke aanbieder of apparatuur is voor mij de beste keuze en hoeveel geld wil ik er eigenlijk aan uitgeven? Al deze vragen en meer worden beantwoord op het Nieuwe Energieplein.

20 exposanten

De beursorganisatie meldt op dit moment bijna twintig aanbieders actief in de wereld van laadoplossingen, die zich presenteren op het Nieuwe Energieplein. Onder de exposanten zijn bekende aanbieders als ABB, Allego, EVBox, EVCharging, Hygro, Mokobouw en Orange Charging.

Tankstation Vakbeurs 2023 wordt georganiseerd door ProMedia. Toegang tot Tankstation Vakbeurs 2023 is gratis, registreren kan hier.

Lees ook: 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.