Lukoil Kerkrade Wiebachstraat AB Interieurbouw

Shop Lukoil-station Kerkrade krijgt make-over

Bij het Lukoil-tankstation aan de Wiebachstraat in Kerkrade is een gloednieuwe shop inclusief bakery geopend. Er is bovendien een zithoek toegevoegd zodat de broodjes en andere lekkernijen op locatie genuttigd kunnen worden.

Het project bij Leenders Lukoil De Locht werd uitgevoerd door AB Interieurbouw. De goedlopende bakkerij was toe aan een opfrisbeurt, stelt de shopbouwer. “Door de hoge ruimte komt de huisstijl van Lukoil bij deze locatie goed naar voren. De led-verlichting onder de werkbladen zorgt voor een hoge attentiewaarde van de bakkerij binnen de shop. De led-teksten zorgen ervoor dat tankende gasten en voorbijgangers al voordat ze de shop binnen gaan aan frisdranken, koffie en snacks gaan denken.”

Het menu

In de bakery worden diverse zoete en hartige snacks aangeboden. Bovendien staan er onder andere verse koffie, broodjes en sandwiches op het menu. Het tankstation, dat ook over een carwash beschikt, is een van de 75 Lukoil-vestigingen (bemand en onbemand) in Nederland. In België heeft het Russische bedrijf 185 stations en in Luxemburg nog eens twee.

AB interieurbouw ontwerpt en realiseert winkels, kantoren en showrooms met ‘een aantoonbaar betere functionaliteit en een hogere commerciële slagkracht.’ Zo moet er meer rendement uit het beschikbare vloeroppervlak behaald worden.

Lukoil Kerkrade Wiebachstraat shop
De shop van het Lukoil-tankstation werd grondig aangepakt. Foto: AB Interieurbouw

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.