Tango en Nationale-Nederlanden presenteren prepaid autoverzekering

Tango breidt haar dienstverlening uit met een flexibele autoverzekering. Woensdag ging de pilot Tango Autoverzekering van start. Het gaat hier om een samenwerkingsverband met Nationale-Nederlanden. Dit is gebaseerd op het Bundelz-concept, dat de verzekeraar in haar innovatielab Sparklab ontwikkelde. Volgens Tango heeft het een primeur te pakken, omdat ze als eerste tankstation-partij een verzekering aanbieden.

Met Tango Autoverzekering betalen automobilisten alleen voor hun gereden kilometers, terwijl ze toch altijd verzekerd zijn. Tango hoopt naar eigen zeggen mensen “te motiveren” om een alternatief vervoermiddel te gebruiken. “We hebben de ambitie om een vooruitstrevende speler in mobiliteit te worden”, vertelt Koen Vankelst, Senior Operations Director bij Tango. “Tango Autoverzekering sluit hierbij aan en biedt een slimme manier van duurzame en kostenbesparende mobiliteit.”

Michael Salmagne, CEO van Bundelz is enthousiast over de samenwerking met Tango: “Steeds meer automobilisten hebben behoefte aan een prepaid autoverzekering. Wij constateren dat klanten deze slimme verzekering als eerlijker en goedkoper ervaren. Dankzij deze mooie samenwerking met Tango kunnen nog meer automobilisten dit in de praktijk gaan ervaren.”

De Tango Autoverzekering is aan te schaffen via www.Tango-Autoverzekering.nl. De auto wordt voor 1.000 kilometer WA of WA Casco verzekerd. Gereden afstanden worden met een kilometerteller van TomTom bijgehouden. Deze tellers worden door TomTom Telematics thuisgestuurd. Klanten kunnen deze eenvoudig zelf plaatsen of laten installeren bij een KwikFit vestiging bij hun in de buurt.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Tango en Nationale-Nederlanden presenteren prepaid autoverzekering | TankPro.nl

Tango en Nationale-Nederlanden presenteren prepaid autoverzekering

Tango breidt haar dienstverlening uit met een flexibele autoverzekering. Woensdag ging de pilot Tango Autoverzekering van start. Het gaat hier om een samenwerkingsverband met Nationale-Nederlanden. Dit is gebaseerd op het Bundelz-concept, dat de verzekeraar in haar innovatielab Sparklab ontwikkelde. Volgens Tango heeft het een primeur te pakken, omdat ze als eerste tankstation-partij een verzekering aanbieden.

Met Tango Autoverzekering betalen automobilisten alleen voor hun gereden kilometers, terwijl ze toch altijd verzekerd zijn. Tango hoopt naar eigen zeggen mensen “te motiveren” om een alternatief vervoermiddel te gebruiken. “We hebben de ambitie om een vooruitstrevende speler in mobiliteit te worden”, vertelt Koen Vankelst, Senior Operations Director bij Tango. “Tango Autoverzekering sluit hierbij aan en biedt een slimme manier van duurzame en kostenbesparende mobiliteit.”

Michael Salmagne, CEO van Bundelz is enthousiast over de samenwerking met Tango: “Steeds meer automobilisten hebben behoefte aan een prepaid autoverzekering. Wij constateren dat klanten deze slimme verzekering als eerlijker en goedkoper ervaren. Dankzij deze mooie samenwerking met Tango kunnen nog meer automobilisten dit in de praktijk gaan ervaren.”

De Tango Autoverzekering is aan te schaffen via www.Tango-Autoverzekering.nl. De auto wordt voor 1.000 kilometer WA of WA Casco verzekerd. Gereden afstanden worden met een kilometerteller van TomTom bijgehouden. Deze tellers worden door TomTom Telematics thuisgestuurd. Klanten kunnen deze eenvoudig zelf plaatsen of laten installeren bij een KwikFit vestiging bij hun in de buurt.

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.