AVIA wordt sponsor van Gamma Racing Day

AVIA Nederland wordt partner van race-evenement Gamma Racing Day. Dit vindt plaats op zaterdag 5 en zondag 6 augustus op het TT Circuit in Assen en trekt jaarlijks ongeveer honderdduizend bezoekers. Tevens heeft de tankstationformule onlangs een nieuwe locatie geopend in de Drentse plaats Sleen.

Vanaf juni zijn er gratis kaarten voor de Racing Day verkrijgbaar bij de AVIA-tankstations en in de Gamma-bouwmarkten. Het tankstationmerk wordt zowel in de campagne van het race-evenement als tijdens het evenement zelf zichtbaar uitgedragen.

Spaar-app

De tankstationformule uit Soest ziet het als haar taak om ‘onderweg’ fijner te maken, “of je nu enkele minuten in de auto zit of uren. Tijdens de racedagen zijn wij dan ook aanwezig om bezoekers welkom onderweg te heten en om de nieuwe spaar-app, AVIA Bijtanken, onder de aandacht te brengen”, aldus marketingmanager Ramon Verweij van AVIA Nederland.

Tevens heeft het bedrijf een nieuwe vestiging aan zijn netwerk toegevoegd. Het betreft een bemande locatie aan de Bannerschultestraat in Sleen. Het station is doordeweeks open van 07:00 tot 21:00, op zaterdag van 08:00 tot 21:00 en op zondag van 09:00 tot 20:00.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.