Esso rolt nieuwe pompuitstraling Synergy op meer locaties uit

Steeds meer Esso-stations krijgen de nieuwe uitstraling Synergy. Daarbij worden op het voorterrein nieuwe pompen geïnstalleerd en een gewijzigde ‘signing’ toegepast. Het bedrijf startte daar recentelijk mee op twee stations. Dat is inmiddels uitgebreid naar diverse andere locaties in Nederland. Ook in Engeland komt de nieuwe ‘look’ van het voorterrein op steeds meer plekken terug.

Esso begon in Nederland bij een station in het Limburgse Windraak met Synergy en bouwde ook het voorterrein van een vestiging aan de A27 bij Maartensdijk om. Een woordvoerder van Exxon Mobil meldde destijds dat sprake was van een test. Bij goede resultaten zou een uitbreiding tot de mogelijkheden behoren.

Uibreiding

Sindsdien zijn er diverse locaties bijgekomen. Het gaat bij Synergy vooral om de uitstraling en bijbehorende naamsveranderingen. De kwaliteit van de brandstoffen blijft volgens het bedrijf hetzelfde en ook de shop maakt geen onderdeel uit van de wijzigingen.

Aan de andere kant van de Noordzee investeert de oliemaatschappij ook in het voorterrein. De Synergy-uitstraling wordt in Groot-Brittannië al op verschillende locaties toegepast en is inmiddels hier en daar uitgerold naar het dealernetwerk. Ook in Singapore heeft Esso al getest met de nieuwe merkuitstraling.

Lees ook: Esso test nieuwe merktuitstraling Synergy op twee tankstations

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.