bp logo

Openingsactie BP gaat niet door vanwege winterweer

bp logo

De openingsactie van het nieuwe onbemande tankstation van BP Express aan de Kapelstraat in Heeze gaat dit weekend niet door vanwege het winterweer. In overleg met politie en de gemeente Heeze is besloten de openingsactie, waar fikse kortingen zouden worden gegeven, tot een nader tijdstip uit te stellen.

BP express wilde tijdens de opening zaterdag en zondag fikse kortingen van wel 20 cent op een liter de brandstof geven.

Prijsvechters

Mede gelet op ervaringen met dergelijke acties van prijsvechters in andere gemeenten verwacht Heeze een enorm opkomst die gepaard kan gaan met flinke verkeersoverlast.

Niet in de laatste plaats omdat het bewuste tankstation van BP gelegen is aan de belangrijkste winkelstraat van Heeze. Er zijn hier geen mogelijkheden om het verkeer in goede banen te leiden.

Noodverordening

De gemeente heeft na deze vaststelling contact gezocht met BP en gevraagd de actie op te schorten voor onbepaalde tijd. Daarbij werd aangegeven dat als BP de actie toch zou willen doorzetten de gemeente een noodverordening zou instellen.

Ook BP is inmiddels tot de conclusie gekomen dat het door laten gaan van de openingsactie niet verantwoord is en zal op een latere datum gaan stunten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.