Sakko Commercial

Sakko breidt netwerk tankstations uit in Zuidwest-Nederland

Sakko Commercial

Sakko Commercial is bezig met de uitrol van het eigen netwerk met tankstations in Zuidwest-Nederland. Onlangs werd het nieuwste tankstation bij Autoservice Stellendam aan de Pampus 8 in Stellendam in gebruik genomen.

Dit tankstation werd op 18 juli geopend, waardoor Sakko Commercial in de maand juli in totaal 10 locaties in het netwerk heeft zitten. Eerder dit jaar opende Sakko Commercial al stations in Goes, Kapelle, Klundert en Kruiningen.

Sakko Commercial

Ook in Hoogerheide, Hellevoetsluis, Oostvoorne, Ellemeet en Middelharnis heeft het bedrijf locaties. Daarmee is Sakko Commercial vooral vertegenwoordigd in de regio’s Goeree-Overflakkee en Voorne-Putten. West-Brabant telt twee locaties.

Als het aan het bedrijf uit Bergen op Zoom ligt, worden er dit jaar nog additionele locaties verworven. Sakko Commercial heeft het streven om binnen drie jaar een netwerk van 25 tankstationlocaties te hebben.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.