Tamoil kiest voor onbemand wasconcept bij tankstation in Veghel

Tamoil liet het onbemande wasconcept Fuelwash van EenzetCarwash in Veghel plaatsen bij een tankstation. Inmiddels is de installatie alweer drie maanden in gebruik. Naar volle tevredenheid, stelt retail manager Jeroen Buijk van Tamoil.

“In navolging van Ossendrecht en De Rijp waar we de bestaande roll-over onbemand hebben gemaakt, hebben we in Veghel de eerste volledige Fuelwash uitgerold. In juli volgt de tweede in Groningen”, zegt Buijk. Het project in Veghel was een behoorlijke uitdaging. Er is drie maanden werk aan geweest, omdat de washal volledig verbouwd is. Zo werd de buitenmuur afgebroken, zodat een open uitstraling ontstond. Deze verbouwing viel in de smaak bij de klanten.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Frank van de Ven

Frank van de Ven is journalist voor vakblad CarwashPro. Daarnaast schrijft hij regelmatig voor vakblad TankPro.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.