TSG heeft het onderhoudscontract van TotalEnergies voor al hun CNG- en waterstoftanklocaties overgenomen, inclusief de locaties in Nederland, België en Luxemburg. Volgens TSG past de overname perfect binnen de ambitie van het bedrijf om een prominente speler te worden in de gasmarkt.
'perfect binnen ambitie'

TSG gaat alle waterstof- en CNG-locaties van TotalEnergies onderhouden

Met het afsluiten van het onderhoudscontract hoopt TSG haar positie in de gasmarkt te kunnen versterken. Foto: ProMedia, 2024

TSG heeft het onderhoudscontract van TotalEnergies voor al hun CNG- en waterstoftanklocaties overgenomen, inclusief de locaties in Nederland, België en Luxemburg. Volgens TSG past de overname perfect binnen de ambitie van het bedrijf om een prominente speler te worden in de gasmarkt.

TSG neemt de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van TotalEnergies-locaties in de Benelux op zich, met een specifieke focus op waterstofinstallaties voor transportdoeleinden en CNG-installaties. De overname past volgens TSG perfect binnen de strategische ambitie van het bedrijf om een prominente speler te worden in de gasmarkt. “De overname van het onderhoudscontract voor CNG- en waterstoflocaties bij TotalEnergies resulteert erin dat we een aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen binnen de TSG-Gas divisie”, licht service manager Peter Bal van TSG Netherlands toe. “Met het afsluiten van dit onderhoudscontract versterken wij de positie in de gasmarkt en onderstrepen we ons streven naar het leveren van toonaangevende mobiliteitsoplossingen.”

TotalEnergies heeft in Nederland een netwerk van inmiddels zeven tankstations waar naast reguliere brandstoffen ook waterstof (H2) kan worden getankt.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

TSG gaat alle waterstof- en CNG-locaties van TotalEnergies onderhouden | TankPro.nl
TSG heeft het onderhoudscontract van TotalEnergies voor al hun CNG- en waterstoftanklocaties overgenomen, inclusief de locaties in Nederland, België en Luxemburg. Volgens TSG past de overname perfect binnen de ambitie van het bedrijf om een prominente speler te worden in de gasmarkt.
'perfect binnen ambitie'

TSG gaat alle waterstof- en CNG-locaties van TotalEnergies onderhouden

Met het afsluiten van het onderhoudscontract hoopt TSG haar positie in de gasmarkt te kunnen versterken. Foto: ProMedia, 2024

TSG heeft het onderhoudscontract van TotalEnergies voor al hun CNG- en waterstoftanklocaties overgenomen, inclusief de locaties in Nederland, België en Luxemburg. Volgens TSG past de overname perfect binnen de ambitie van het bedrijf om een prominente speler te worden in de gasmarkt.

TSG neemt de verantwoordelijkheid voor het onderhoud van TotalEnergies-locaties in de Benelux op zich, met een specifieke focus op waterstofinstallaties voor transportdoeleinden en CNG-installaties. De overname past volgens TSG perfect binnen de strategische ambitie van het bedrijf om een prominente speler te worden in de gasmarkt. “De overname van het onderhoudscontract voor CNG- en waterstoflocaties bij TotalEnergies resulteert erin dat we een aantal nieuwe medewerkers mogen verwelkomen binnen de TSG-Gas divisie”, licht service manager Peter Bal van TSG Netherlands toe. “Met het afsluiten van dit onderhoudscontract versterken wij de positie in de gasmarkt en onderstrepen we ons streven naar het leveren van toonaangevende mobiliteitsoplossingen.”

TotalEnergies heeft in Nederland een netwerk van inmiddels zeven tankstations waar naast reguliere brandstoffen ook waterstof (H2) kan worden getankt.

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.