Inozzle

Hanex gaat aan de slag met het concept NozzleTV

De Hanex Hospitality Group gaat op haar twaalf Noord-Brabantse tankstations werken met NozzleTV. Dat meldt Smarter Nozzle Europe, het Limburgse bedrijf dat kleine amoled schermen voor op de vulpistolen maakt. De zogenaamde iNozzles moeten vanaf mei beschikbaar zijn op de Hanex-locaties. 

Tankende automobilisten zien op deze iNozzle een mix van regionaal en lokaal nieuws, filmtrailers, lifestyle items, entertainmentnieuws en commerciële boodschappen. De beelden zijn steeds opgedeeld in twaalf blokken van vijf seconden. Volgens het bedrijf is het een ‘nieuw Out-of-Home advertentiemedium voor de petrolmarkt’.  

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.