AVIA Weghorst organiseert op vrijdag 27 oktober een Kennisdag Duurzaam Transport voor transport- en logistieke bedrijven in Nederland. Het evenement wordt gehouden in het voetbalstadion van FC Twente in Enschede.
energietransitie

AVIA Weghorst houdt Kennisdag Duurzaam Transport: ‘Leren van elkaar’

De uitdagingen, kennis en overwegingen bij de overstap naar groene energie staan centraal tijdens de door AVIA Weghorst te organiseren Kennisdag Duurzaam Transport. Foto: AVIA Weghorst, 2023

AVIA Weghorst organiseert op vrijdag 27 oktober een Kennisdag Duurzaam Transport voor transport- en logistieke bedrijven in Nederland. Het evenement wordt gehouden in het voetbalstadion van FC Twente in Enschede.

De Kennisdag Duurzaam Transport is volgens AVIA Weghorst bedoeld om bedrijven samen te brengen en hen te voorzien van waardevolle inzichten over actuele duurzaamheidsonderwerpen, zoals de elektrificatie van de sector. Tijdens het evenement, van 12.00 tot 17.00 uur, zullen sprekers hun expertise delen over uiteenlopende onderwerpen zoals de TCO berekening van wanneer een EV truck rendabel is, over duurzame brandstoffen en elektrificatie, de elektrische truck van de toekomst en welke oplossingen zijn er voor netcongestie.

Leren

“We zijn verheugd om dit evenement te organiseren en een platform te kunnen bieden waar bedrijven kunnen leren van experts en van elkaar”, zegt Leonie Kamp van AVIA Weghorst. “We zien dat elke onderneming mee moet in de energietransitie, echter is de realiteit dat er niet van vandaag op morgen overgestapt kan worden op groene energievormen. Inmiddels faciliteren we, naast de brandstoffen, de laadinfrastructuur van verschillende transporteurs die hun eerste elektrische trucks hebben besteld. De uitdagingen, kennis en overwegingen die daarbij van belang zijn willen we delen tijdens de Kennisdag Duurzaam Transport.”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

AVIA Weghorst houdt Kennisdag Duurzaam Transport: ‘Leren van elkaar’ | TankPro.nl
AVIA Weghorst organiseert op vrijdag 27 oktober een Kennisdag Duurzaam Transport voor transport- en logistieke bedrijven in Nederland. Het evenement wordt gehouden in het voetbalstadion van FC Twente in Enschede.
energietransitie

AVIA Weghorst houdt Kennisdag Duurzaam Transport: ‘Leren van elkaar’

De uitdagingen, kennis en overwegingen bij de overstap naar groene energie staan centraal tijdens de door AVIA Weghorst te organiseren Kennisdag Duurzaam Transport. Foto: AVIA Weghorst, 2023

AVIA Weghorst organiseert op vrijdag 27 oktober een Kennisdag Duurzaam Transport voor transport- en logistieke bedrijven in Nederland. Het evenement wordt gehouden in het voetbalstadion van FC Twente in Enschede.

De Kennisdag Duurzaam Transport is volgens AVIA Weghorst bedoeld om bedrijven samen te brengen en hen te voorzien van waardevolle inzichten over actuele duurzaamheidsonderwerpen, zoals de elektrificatie van de sector. Tijdens het evenement, van 12.00 tot 17.00 uur, zullen sprekers hun expertise delen over uiteenlopende onderwerpen zoals de TCO berekening van wanneer een EV truck rendabel is, over duurzame brandstoffen en elektrificatie, de elektrische truck van de toekomst en welke oplossingen zijn er voor netcongestie.

Leren

“We zijn verheugd om dit evenement te organiseren en een platform te kunnen bieden waar bedrijven kunnen leren van experts en van elkaar”, zegt Leonie Kamp van AVIA Weghorst. “We zien dat elke onderneming mee moet in de energietransitie, echter is de realiteit dat er niet van vandaag op morgen overgestapt kan worden op groene energievormen. Inmiddels faciliteren we, naast de brandstoffen, de laadinfrastructuur van verschillende transporteurs die hun eerste elektrische trucks hebben besteld. De uitdagingen, kennis en overwegingen die daarbij van belang zijn willen we delen tijdens de Kennisdag Duurzaam Transport.”

Lees ook:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.