Formule TinQ grijpt paasdagen aan voor het openen van zes nieuwe tankstations
snelle uitbreiding

Formule TinQ grijpt paasdagen aan voor openen zes nieuwe tankstations

In het Friese Akkrum ging de ESSO aan de Spikerboor naar de formule van TinQ. Foto: TinQ, 2023

Tankstationformule TinQ heeft de afgelopen weken niet stilgezeten, maar breidde het netwerk in één keer uit met in totaal zes locaties. Nieuwe tankstations zijn erbij gekomen in Akkrum, Boxtel, Mook, Rolde, Rotterdam en Wijk en Aalburg.

In het Friese Akkrum is het bemande ESSO-tankstation aan de Spikerboor omgebouwd naar TinQ (foto). In het Brabantse Boxtel ging de voormalige ESSO aan de Brederodeweg om naar TinQ en in het Limburgse Mook is de bekende Easy Fill aan de Rijksweg vernieuwd naar de formule TinQ. De voormalige Firezone Nijlande aan de rijksweg N33 tussen het Drentse Assen en Rolde is deze week een TinQ geworden en Rotterdam kreeg er eveneens een TinQ bij. Aan de Groeneweg in het Brabantse Wijk en Aalburg is de ESSO Express omgebouwd naar een hagelnieuwe TinQ. Bij alle nieuwe tanklocaties is Euro95, Euro98 en diesel verkrijgbaar en bij sommige ook LPG.

Over de 400

TinQ heeft afgelopen zomer de mijlpaal van vierhonderd tankstations in Nederland bereikt en de formule van ENVIEM blijft het netwerk in hoog tempo uitbreiden. Dit doet het ook in Duitsland en België. In Duitsland telt de formule inmiddels zeven tankstations en vorig jaar april opende het de eerste Belgische TinQ aan de Aarschotsebaan in Berlaar. Op dit moment staat de teller in België op acht, maar daar zal het volgens ENVIEM niet bij blijven, want dit jaar zullen er in dit land nog minstens zes TinQ-tankstations bij komen.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Formule TinQ grijpt paasdagen aan voor openen zes nieuwe tankstations | TankPro.nl
Formule TinQ grijpt paasdagen aan voor het openen van zes nieuwe tankstations
snelle uitbreiding

Formule TinQ grijpt paasdagen aan voor openen zes nieuwe tankstations

In het Friese Akkrum ging de ESSO aan de Spikerboor naar de formule van TinQ. Foto: TinQ, 2023

Tankstationformule TinQ heeft de afgelopen weken niet stilgezeten, maar breidde het netwerk in één keer uit met in totaal zes locaties. Nieuwe tankstations zijn erbij gekomen in Akkrum, Boxtel, Mook, Rolde, Rotterdam en Wijk en Aalburg.

In het Friese Akkrum is het bemande ESSO-tankstation aan de Spikerboor omgebouwd naar TinQ (foto). In het Brabantse Boxtel ging de voormalige ESSO aan de Brederodeweg om naar TinQ en in het Limburgse Mook is de bekende Easy Fill aan de Rijksweg vernieuwd naar de formule TinQ. De voormalige Firezone Nijlande aan de rijksweg N33 tussen het Drentse Assen en Rolde is deze week een TinQ geworden en Rotterdam kreeg er eveneens een TinQ bij. Aan de Groeneweg in het Brabantse Wijk en Aalburg is de ESSO Express omgebouwd naar een hagelnieuwe TinQ. Bij alle nieuwe tanklocaties is Euro95, Euro98 en diesel verkrijgbaar en bij sommige ook LPG.

Over de 400

TinQ heeft afgelopen zomer de mijlpaal van vierhonderd tankstations in Nederland bereikt en de formule van ENVIEM blijft het netwerk in hoog tempo uitbreiden. Dit doet het ook in Duitsland en België. In Duitsland telt de formule inmiddels zeven tankstations en vorig jaar april opende het de eerste Belgische TinQ aan de Aarschotsebaan in Berlaar. Op dit moment staat de teller in België op acht, maar daar zal het volgens ENVIEM niet bij blijven, want dit jaar zullen er in dit land nog minstens zes TinQ-tankstations bij komen.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.