HVO100 tanken en snelladen bij nieuwe ‘grootste en ruimste’ TanQyou
Ook Euro100+ in aanbod

HVO100 tanken èn snelladen bij nieuwe ‘grootste en ruimste’ TanQyou

De nieuwe tanklocatie in Dalfsen is onbemand, maar is door z’n eigenzinnige uitstraling en grote luifel al van verre te zien. Foto: TanQyou, 2023

TanQyou heeft aan de provinciale weg N340 in het Overijsselse Dalfsen het volgens het bedrijf ‘grootste en ruimste’ tankstation van de formule in Nederland geopend. Er zijn vele brandstoffen verkrijgbaar en binnenkort kunnen consumenten er snelladen.

‘Duurzaamheid krijgt op ons nieuwste TanQyou-tankstation een steeds prominentere positie’, licht entrepreneur Jan Harmen Akkerman van TanQyou toe. ‘Voor ons weer een momentje om bij stil te staan.’ Het tankstation is gerealiseerd aan de drukke N340 tussen Zwolle en Ommen. TanQyou Dalfsen biedt Euro95, diesel, HVO100 en Euro100+, een volledig ethanolvrije brandstof. Binnenkort kunnen ook bezitters van elektrische voertuigen er terecht want dan biedt de locatie onder de luifel ook snelladers. Het tankstation is 24/7 geopend en er kan met een range aan tank- en bankpassen worden betaald. Met de opening van de nieuwe TanQyou in Dalfsen zal het vlakbijgelegen ‘oude’ tankstation van de formule worden opgeheven. TanQyou telt verspreid over Nederland 22 tankstations in totaal.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

HVO100 tanken èn snelladen bij nieuwe ‘grootste en ruimste’ TanQyou | TankPro.nl
HVO100 tanken en snelladen bij nieuwe ‘grootste en ruimste’ TanQyou
Ook Euro100+ in aanbod

HVO100 tanken èn snelladen bij nieuwe ‘grootste en ruimste’ TanQyou

De nieuwe tanklocatie in Dalfsen is onbemand, maar is door z’n eigenzinnige uitstraling en grote luifel al van verre te zien. Foto: TanQyou, 2023

TanQyou heeft aan de provinciale weg N340 in het Overijsselse Dalfsen het volgens het bedrijf ‘grootste en ruimste’ tankstation van de formule in Nederland geopend. Er zijn vele brandstoffen verkrijgbaar en binnenkort kunnen consumenten er snelladen.

‘Duurzaamheid krijgt op ons nieuwste TanQyou-tankstation een steeds prominentere positie’, licht entrepreneur Jan Harmen Akkerman van TanQyou toe. ‘Voor ons weer een momentje om bij stil te staan.’ Het tankstation is gerealiseerd aan de drukke N340 tussen Zwolle en Ommen. TanQyou Dalfsen biedt Euro95, diesel, HVO100 en Euro100+, een volledig ethanolvrije brandstof. Binnenkort kunnen ook bezitters van elektrische voertuigen er terecht want dan biedt de locatie onder de luifel ook snelladers. Het tankstation is 24/7 geopend en er kan met een range aan tank- en bankpassen worden betaald. Met de opening van de nieuwe TanQyou in Dalfsen zal het vlakbijgelegen ‘oude’ tankstation van de formule worden opgeheven. TanQyou telt verspreid over Nederland 22 tankstations in totaal.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.