In Boxtel ESSO-tankstation met Spar verder als nieuwe Shell met Frais du jour
Frais du jour

ESSO-tankstation Boxtel verder als nieuwe Shell met Frais du jour bakery

Het voormalige ESSO-tankstation aan de Industrieweg in Boxtel is deze week geopend als hagelnieuwe Shell met een tankshop volgens de formule Frais du jour. Foto: Shell, 2023

Het voormalige ESSO-tankstation aan de Industrieweg in het Brabantse Boxtel heeft een complete metamorfose ondergaan en is deze week geopend als hagelnieuwe Shell met een tankshop volgens de formule Frais du jour. De opening wordt gevierd met acties en prijskortingen.

Het tankstation op bedrijventerrein Ladonk was hiervoor een ESSO met een Spar-gemakswinkel. Sinds enige weken is de tanklocatie veranderd in een Shell met een compleet nieuwe shop met daarin een Frais du jour. In deze formule staan ter plekke vers bereide producten waaronder broodjes en koffie centraal. Met deze zogenaamde ‘full bakery’ wil eigenaar ENVIEM een breed aanbod eet- en drinkwaren aanbieden aan medewerkers op en bezoekers van het bedrijventerrein waarin tot hiervoor geen broodjeszaak te vinden was. ‘De Frais du jour is ideaal voor mensen die op Ladonk werken en toe zijn aan een smakelijke lunch’, aldus Marc Blonk, manager Categories bij ENVIEM Retail.

Ook tankende bezoekers hebben in de nieuwe Shell een brede keuze. Met de omkleuring heeft het tankstation een aanbod van maar liefst achttien brandstoffen gekregen. Op termijn krijgt de locatie ook een carwash. Wanneer deze opent is nog niet bekend.

Kortingsacties

Om de opening te vieren, zijn er tot en met zaterdag 8 april kortingen op de brandstoffen en op de vers belegde broodjes in de Frais du jour. De echte feestdag is vrijdag 31 maart waarin de officiële opening wordt gevierd met een dj en een promotieteam.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

ESSO-tankstation Boxtel verder als nieuwe Shell met Frais du jour bakery | TankPro.nl
In Boxtel ESSO-tankstation met Spar verder als nieuwe Shell met Frais du jour
Frais du jour

ESSO-tankstation Boxtel verder als nieuwe Shell met Frais du jour bakery

Het voormalige ESSO-tankstation aan de Industrieweg in Boxtel is deze week geopend als hagelnieuwe Shell met een tankshop volgens de formule Frais du jour. Foto: Shell, 2023

Het voormalige ESSO-tankstation aan de Industrieweg in het Brabantse Boxtel heeft een complete metamorfose ondergaan en is deze week geopend als hagelnieuwe Shell met een tankshop volgens de formule Frais du jour. De opening wordt gevierd met acties en prijskortingen.

Het tankstation op bedrijventerrein Ladonk was hiervoor een ESSO met een Spar-gemakswinkel. Sinds enige weken is de tanklocatie veranderd in een Shell met een compleet nieuwe shop met daarin een Frais du jour. In deze formule staan ter plekke vers bereide producten waaronder broodjes en koffie centraal. Met deze zogenaamde ‘full bakery’ wil eigenaar ENVIEM een breed aanbod eet- en drinkwaren aanbieden aan medewerkers op en bezoekers van het bedrijventerrein waarin tot hiervoor geen broodjeszaak te vinden was. ‘De Frais du jour is ideaal voor mensen die op Ladonk werken en toe zijn aan een smakelijke lunch’, aldus Marc Blonk, manager Categories bij ENVIEM Retail.

Ook tankende bezoekers hebben in de nieuwe Shell een brede keuze. Met de omkleuring heeft het tankstation een aanbod van maar liefst achttien brandstoffen gekregen. Op termijn krijgt de locatie ook een carwash. Wanneer deze opent is nog niet bekend.

Kortingsacties

Om de opening te vieren, zijn er tot en met zaterdag 8 april kortingen op de brandstoffen en op de vers belegde broodjes in de Frais du jour. De echte feestdag is vrijdag 31 maart waarin de officiële opening wordt gevierd met een dj en een promotieteam.

Lees meer:

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.