Q8 België Neste

Q8 breidt aanbod aan de pomp uit met HVO100

Op verschillende Belgische Q8-tankstations voor personenwagens wordt nu ook HVO100 aangeboden. Door het partnerschap tussen producent Neste en Q8 komt de duurzame brandstof op grotere schaal beschikbaar in het land.

De brandstof Neste MY Renewable Diesel werd al verkocht op verschillende stations van Q8 voor vrachtwagens. Door verder te kijken dan deze zogenaamde International Diesel Services (IDS) stations voor de transportsector, anticipeert Q8 naar eigen zeggen op de stijgende vraag naar duurzame brandstoffen in België. Het bedrijf is de eerste die de diesel uit hernieuwbare grondstoffen op grote schaal aanbiedt in België.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.