Brand Oil verdwijnt uit Nederlands straatbeeld

Alle locaties van Brand Oil worden omgekleurd naar Argos. Het streven van VARO Energy, waar het merk onder valt, is om dat nog dit jaar te doen. Daarmee verdwijnt het merk uit het Nederlandse straatbeeld. 

De locaties worden volgens VARO Energy omgekleurd omdat het bedrijf minder verschillende formules in het netwerk wil hebben. Daarmee zou VARO beter in staat zijn om zich te focussen op de andere, overblijvende merken. De keuze voor Argos is gemaakt omdat het merk ‘een duidelijk verhaal, mooie herkenbare kleuren en een frisse uitstraling’ heeft. Het netwerk van Argos bestaat inmiddels uit bijna tweehonderd locaties.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.