BP-tankstation in Harmelen en station van Kuster Energy in Doetinchem voorzien van snelladers

Meerdere pomphouders kozen er de afgelopen weken voor om hun tankstation te voorzien van snelladers. Het BP-tankstation Middelweerd in het Utrechtse dorp Harmelen kreeg een laadpaal, net als de locatie van Kuster Energy aan de Braamtseweg in Doetinchem. 

Bij het tankstation in Harmelen installeerde TSG een laadpaal van het merk Circontrol. Volgens TSG, dat onder andere verantwoordelijk was voor het monteren van de bekabeling en de plaatsing van de snellader, kan het tankstation daarmee sinds vorige week ook klanten met een elektrische auto ontvangen.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.