Texaco in Heeswijk-Dinther gaat verder als OK

Het Texaco-tankstation in het Noord-Brabantse Heeswijk-Dinther gaat sinds 1 mei verder in de kleuren van OK. Het tankstation van ondernemer Theo van der Heijden, gelegen aan de Sint Servatiusstraat, wordt later verbouwd. 

‘’Naast een verbouwing en upgrade op de lange termijn, zal er op korte termijn voor klanten niet veel veranderen’’, schrijft OK. De shop en de carwash blijven bestaan en ook het personeel blijft op de locatie werken. Op het voorterrein zijn de brandstoffen diesel, Euro Premium, Euro 95 en LPG verkrijgbaar. Het blijft, ondanks de omkleuring, mogelijk om na het tanken af te rekenen met de Texaco- en Van Der Heijden tankpas.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Onderwerpen: , ,

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.