Tango opent nieuwe locatie in Deventer, duurzaamheid speelt grote rol

Tango opende donderdag officieel het nieuwe tankstation in Deventer. Duurzaamheid en mobiliteitsdiensten lopen als rode draad door de nieuwe locatie. Het Tango-tankstation is te vinden aan het Piet van Donkplein. Klanten kunnen behalve de reguliere brandstoffen ook elektrisch laden en andere energieproducten verkrijgen, zoals de deels van frituurvet gemaakte dieselsoort HVO. Het tanken van diesel en benzine was overigens in november al mogelijk.

Naast de snelladers van 160 kW heeft het tankstation 66 zonnepanelen, een energieopslagsysteem waarmee overtollige zonne-energie bewaard blijft en een ondergrondse watertank waarmee regenwater opgevangen kan worden voor de schoonmaak van het station. De zogenaamde mobiliteitshub bij het tankstation biedt de mogelijkheid om een deelauto te pakken naar het centrum van de stad.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.