Litertje E10 het voordeligst bij Joontjes Kreditank in Sneek

Wie goedkoop wil tanken moet naar Sneek. Dat blijkt uit een analyse van MultiTankcard. De gemiddelde prijs van een liter E10 ligt bij tankstation Joontjes Kreditank in de Friese stad het laagst met 1,434 euro. Vlak daarachter volgt Fieten Olie in Blaricum met 1,435 euro. Het podium wordt gecompleteerd door een tweede tankstation in Sneek, Esso Express met een gemiddelde prijs van 1,449 euro.

Alle Nederlandse tankstations met tenminste vijfhonderd transacties per jaar konden een gooi doen naar de zogenoemde Slim Tanken Award, de prijs die jaarlijks wordt uitgereikt door MultiTankcard. Joontjes Kreditank Sneek is overigens niet alleen de goedkoopste met de – meest gangbare – E10-benzine, maar staat ook in de topdrie bij diesel. Sneek is sowieso goed vertegenwoordigd; diverse Sneker pompstations zijn terug te vinden in de ranglijst.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.