Foto: Total

Total gaat uitbreiden met waterstof in Capelle aan den IJssel

Het tankstation aan de Capelseweg in Capelle aan den IJssel wordt de eerste multifuel locatie van Total in Nederland. Klanten kunnen er terecht voor het opladen van hun elektrische auto en er is groengas verkrijgbaar. Waterstof komt er binnenkort ook aan, belooft Total Nederland alvast. 

De snelladers (50 kW en 175 kW) en het groengasstation zijn al operationeel sinds begin februari. De bestaande snellader is eerder dit jaar vervangen door een nieuwe 50 kW snellader en er zijn twee High Power Chargers (HPC) bijgeplaatst, die hebben een maximaal vermogen van 175 kW. Auto’s die geschikt zijn om op dit volledige vermogen te laden, hebben binnen ongeveer 10 minuten weer een volledig opgeladen accu. Het aantal HPC’s wordt in de toekomst mogelijk uitgebreid naar vier.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

1 maand gratis proefabonnement

Overzicht alle abonnementen

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.