NXT-tankstation geopend bij Vakgarage in Bodegraven

Op bedrijventerrein Broekvelden/Groote Weetering in Bodegraven is een nieuwe NXT-locatie geopend. Het door GP Groot ontwikkelde NXT-concept heeft tot doel de verkrijgbaarheid van alternatieve brandstoffen te vergroten. Het nieuwe, futuristisch ogende station is gevestigd aan de Terrassonsingel direct naast de Vakgarage Bodegraven.

De nieuwe locatie in Bodegraven is naast de vestigingen in Alkmaar, Westzaan en Dronten het vierde NXT-station in Nederland. Op basis van de beschikbare ruimte op het terrein – waarbij rekening gehouden moest worden met de in- en uitritten van het garagebedrijf en de bestaande wasboxen – is er binnen het modulaire NXT-concept gekozen voor de zogenaamde NXT-Solo met één luifel.

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij het concept. Dit komt onder andere tot uiting door de zonnepanelen op het dak van de luifel en de verkoop van groene stroom voor elektrisch rijden. NXT Bodegraven is gemakkelijk te bereiken via de doorgaande weg tussen de bedrijventerreinen Broekvelden en Groote Wetering. Automobilisten kunnen bij NXT Bodegraven terecht voor Euro 95, Euro 98, diesel en het opladen van elektrische voertuigen. De locatie is voorzien van een 22 kW laadpunt voor elektrische auto’s.

Medio oktober wordt het tankstation feestelijk geopend waarbij klanten onder meer kans maken op een gratis tankbeurt.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

NXT-tankstation geopend bij Vakgarage in Bodegraven | TankPro.nl

NXT-tankstation geopend bij Vakgarage in Bodegraven

Op bedrijventerrein Broekvelden/Groote Weetering in Bodegraven is een nieuwe NXT-locatie geopend. Het door GP Groot ontwikkelde NXT-concept heeft tot doel de verkrijgbaarheid van alternatieve brandstoffen te vergroten. Het nieuwe, futuristisch ogende station is gevestigd aan de Terrassonsingel direct naast de Vakgarage Bodegraven.

De nieuwe locatie in Bodegraven is naast de vestigingen in Alkmaar, Westzaan en Dronten het vierde NXT-station in Nederland. Op basis van de beschikbare ruimte op het terrein – waarbij rekening gehouden moest worden met de in- en uitritten van het garagebedrijf en de bestaande wasboxen – is er binnen het modulaire NXT-concept gekozen voor de zogenaamde NXT-Solo met één luifel.

Duurzaamheid speelt een belangrijke rol bij het concept. Dit komt onder andere tot uiting door de zonnepanelen op het dak van de luifel en de verkoop van groene stroom voor elektrisch rijden. NXT Bodegraven is gemakkelijk te bereiken via de doorgaande weg tussen de bedrijventerreinen Broekvelden en Groote Wetering. Automobilisten kunnen bij NXT Bodegraven terecht voor Euro 95, Euro 98, diesel en het opladen van elektrische voertuigen. De locatie is voorzien van een 22 kW laadpunt voor elektrische auto’s.

Medio oktober wordt het tankstation feestelijk geopend waarbij klanten onder meer kans maken op een gratis tankbeurt.

Lees ook:

Onderwerpen: , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.