Aandeelhouders Ease2pay akkoord met overname MyOrder

Het mobiele platform MyOrder wordt overgenomen door de beursgenoteerde betalingsdienst Ease2pay. Het merendeel van de aandeelhouders gaf woensdag tijdens de aandeelhoudersvergadering groen licht voor de overname. De opkomst bedroeg 61 procent.

Beide diensten worden na de overname samengevoegd. Het bundelen van de krachten en de financiële mogelijkheden van een beursgenoteerd bedrijf zullen bijdragen aan het verder versnellen van de reeds ingezette groei, liet Arlette Broex van MyOrder eerder al weten. Met de lancering van de On the Go!-app verscherpte MyOrder in oktober 2017 haar koers met een volledige focus op mobiliteitsdiensten.

De dienstverlening aan de gebruikers van het MyOrder-platform en On the Go! wordt onder de vlag van Ease2pay gecontinueerd. De overgang van activiteiten is beoogd voor deze zomer. Ease2pay is een 100 procent dochterbedrijf van Docdata. Gijs van Lookeren Campagne en Jan Borghuis, die eerder Greenwheels oprichtten, vormen samen de directie.

Lees ook:

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

 
 
 
 
 
Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Aandeelhouders Ease2pay akkoord met overname MyOrder | TankPro.nl

Aandeelhouders Ease2pay akkoord met overname MyOrder

Het mobiele platform MyOrder wordt overgenomen door de beursgenoteerde betalingsdienst Ease2pay. Het merendeel van de aandeelhouders gaf woensdag tijdens de aandeelhoudersvergadering groen licht voor de overname. De opkomst bedroeg 61 procent.

Beide diensten worden na de overname samengevoegd. Het bundelen van de krachten en de financiële mogelijkheden van een beursgenoteerd bedrijf zullen bijdragen aan het verder versnellen van de reeds ingezette groei, liet Arlette Broex van MyOrder eerder al weten. Met de lancering van de On the Go!-app verscherpte MyOrder in oktober 2017 haar koers met een volledige focus op mobiliteitsdiensten.

De dienstverlening aan de gebruikers van het MyOrder-platform en On the Go! wordt onder de vlag van Ease2pay gecontinueerd. De overgang van activiteiten is beoogd voor deze zomer. Ease2pay is een 100 procent dochterbedrijf van Docdata. Gijs van Lookeren Campagne en Jan Borghuis, die eerder Greenwheels oprichtten, vormen samen de directie.

Lees ook:

Onderwerpen: , , ,

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.