Spitsuur tijdens opening van nieuwe locatie Supertank

De negentiende locatie van Supertank is een feit. Afgelopen zaterdag werd het nieuwe tankstation aan Het Steenland 2 in Bunschoten geopend. Klanten konden profiteren van BTW-vrij tanken. En dat leidde tot grote drukte op industrieterrein Haarbrug-Zuid. De nieuwe carwash die op het terrein is gebouwd, gaat later deze maand open.

Eind vorig jaar ging de eerste paal de grond in, inmiddels draait het tankstation op volle toeren. Aan de pomp van het nieuwe tankstation kunnen klanten terecht voor Euro95, Euro98, diesel, AdBlue en propaangas. Het moederbedrijf van Supertank, Bol Handelsonderneming uit Dronten, wil binnen afzienbare tijd uitbreiden naar 25 tankstations, vertelde directeur Lambert van Ommen eerder al. Op lange termijn heeft het bedrijf vijftig tankstations voor ogen.

Shop en carwash

De plek is een strategisch goede locatie voor Supertank. Er wordt zowel veel verkeer van de snelweg verwacht als auto’s, bedrijfswagens en trucks uit de omringende plaatsen Bunschoten, Spakenburg, Baarn en Soest. Door de grote oppervlakte van het station, kunnen vrachtwagens er zonder problemen manoeuvreren. Ook de aanwezigheid van de shop en de carwash zorgen naar verwachting voor aardig wat extra aanloop.

Supertank is bekend van de onbemande tankstations, ook bij de locatie in Bunschoten kan de klant pinnen aan de pomp. Van Ommen: “We willen niet dat mensen die alleen tanken in de rij moeten staan. Het mooie hier is dat klanten die wel een broodje halen of een andere aankoop doen, hun brandstof ook direct kunnen afrekenen in de shop.”

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Spitsuur tijdens opening van nieuwe locatie Supertank | TankPro.nl

Spitsuur tijdens opening van nieuwe locatie Supertank

De negentiende locatie van Supertank is een feit. Afgelopen zaterdag werd het nieuwe tankstation aan Het Steenland 2 in Bunschoten geopend. Klanten konden profiteren van BTW-vrij tanken. En dat leidde tot grote drukte op industrieterrein Haarbrug-Zuid. De nieuwe carwash die op het terrein is gebouwd, gaat later deze maand open.

Eind vorig jaar ging de eerste paal de grond in, inmiddels draait het tankstation op volle toeren. Aan de pomp van het nieuwe tankstation kunnen klanten terecht voor Euro95, Euro98, diesel, AdBlue en propaangas. Het moederbedrijf van Supertank, Bol Handelsonderneming uit Dronten, wil binnen afzienbare tijd uitbreiden naar 25 tankstations, vertelde directeur Lambert van Ommen eerder al. Op lange termijn heeft het bedrijf vijftig tankstations voor ogen.

Shop en carwash

De plek is een strategisch goede locatie voor Supertank. Er wordt zowel veel verkeer van de snelweg verwacht als auto’s, bedrijfswagens en trucks uit de omringende plaatsen Bunschoten, Spakenburg, Baarn en Soest. Door de grote oppervlakte van het station, kunnen vrachtwagens er zonder problemen manoeuvreren. Ook de aanwezigheid van de shop en de carwash zorgen naar verwachting voor aardig wat extra aanloop.

Supertank is bekend van de onbemande tankstations, ook bij de locatie in Bunschoten kan de klant pinnen aan de pomp. Van Ommen: “We willen niet dat mensen die alleen tanken in de rij moeten staan. Het mooie hier is dat klanten die wel een broodje halen of een andere aankoop doen, hun brandstof ook direct kunnen afrekenen in de shop.”

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.