Ruim 100 exposanten op de Tankstation Vakbeurs

Tijdens de Tankstation Vakbeurs 2017 op dinsdag 14 november 2017 tonen ruim honderd exposanten hun laatste innovaties en producten voor de tankstationbranche. Zowel oliemaatschappijen als belangrijke toeleveranciers op het gebied van onder meer brandstof, food, carwash, betalingsverkeer en pomptechniek zijn aanwezig op het evenement.

Schrijf je nu in voor de Tankstation Vakbeurs 2017:

Benieuwd welke exposanten er allemaal te vinden zijn? Bekijk dan onderstaand overzicht met alle nu al officieel aangemelde exposanten.


Programma

Er is dit jaar heel veel te doen op de Tankstation Vakbeurs. Naast het bezoeken van exposanten kun je ook deelnemen aan een uitgebreid programma van workshops. Niet alleen het voorterrein en de tankshop komen aan bod. Ook voor de carwash is dit jaar extra ruimte vrijgemaakt. Met onder meer een interactief discussieforum, waarbij prominenten uit de branche met elkaar en met de bezoekers in gesprek gaan over de toekomst van de autowassector.

Congres

Tevens is er een geheel verzorgd congres, waarbij dynamische prijzen centraal staan. Diverse topsprekers geven hun visie op dynamic pricing en hoe je dit zou kunnen toepassen binnen het tankstation, niet alleen op het voorterrein, maar ook in de tankshop.

Registreer snel voor de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november 2017 in Expo Houten.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Ruim 100 exposanten op de Tankstation Vakbeurs | TankPro.nl

Ruim 100 exposanten op de Tankstation Vakbeurs

Tijdens de Tankstation Vakbeurs 2017 op dinsdag 14 november 2017 tonen ruim honderd exposanten hun laatste innovaties en producten voor de tankstationbranche. Zowel oliemaatschappijen als belangrijke toeleveranciers op het gebied van onder meer brandstof, food, carwash, betalingsverkeer en pomptechniek zijn aanwezig op het evenement.

Schrijf je nu in voor de Tankstation Vakbeurs 2017:

Benieuwd welke exposanten er allemaal te vinden zijn? Bekijk dan onderstaand overzicht met alle nu al officieel aangemelde exposanten.


Programma

Er is dit jaar heel veel te doen op de Tankstation Vakbeurs. Naast het bezoeken van exposanten kun je ook deelnemen aan een uitgebreid programma van workshops. Niet alleen het voorterrein en de tankshop komen aan bod. Ook voor de carwash is dit jaar extra ruimte vrijgemaakt. Met onder meer een interactief discussieforum, waarbij prominenten uit de branche met elkaar en met de bezoekers in gesprek gaan over de toekomst van de autowassector.

Congres

Tevens is er een geheel verzorgd congres, waarbij dynamische prijzen centraal staan. Diverse topsprekers geven hun visie op dynamic pricing en hoe je dit zou kunnen toepassen binnen het tankstation, niet alleen op het voorterrein, maar ook in de tankshop.

Registreer snel voor de Tankstation Vakbeurs op dinsdag 14 november 2017 in Expo Houten.

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.