Nieuwe directeur voor tankpas-aanbieder UTA

Tank- en servicekaartaanbieder UTA heeft Simone Sguizzardi benoemd tot hoofd West-Europa. Sinds 1 november is de leiding over de activiteiten in de Benelux, Italië, Frankrijk, Spanje, Portugal en de Britse eilanden in handen van de 42-jarige Italiaan. Naast aansturing van de diverse directe verkooppunten en de -agentschappen behoren de ontwikkeling en de uitbreiding van de verkoopactiviteiten tot zijn centrale taakgebied. 
Bij veel tankstations in Nederland kunnen pashouders de UTA-kaarten gebruiken.

Sguizzardi kan terugkijken op meer dan vijftien jaar internationale branche-ervaring. Vóór zijn toetreding bij UTA was de in Italië geboren Sguizzardi tien jaar lang Director Global Sales & Operations bij een toonaangevende fabrikant van auto-onderdelen. Daar had hij de leiding over een team van zestig medewerkers en bouwde hij een klantenkring op met meer dan driehonderd klanten. Daarvoor was hij onder andere als Sales Manager werkzaam voor een Italiaans handelsagentschap, waar hij verantwoordelijk was voor de verkoopactiviteiten van toonaangevende toeleveranciers voor de auto-industrie.

Groei

“Onze groei in de internationale handel met tank- en servicekaarten in het commerciële goederen- en personentransport staat helemaal bovenaan op onze lijst van ondernemingsdoelstellingen”, zegt UTA-ceo Volker Huber. “Om onze directe verkoop in West-Europa gericht verder te kunnen uitbreiden, hebben wij met Simone Sguizzardi een ervaren expert kunnen winnen. Hij verrijkt het team met zijn jarenlange ervaring. We verheugen ons straks samen met hem vaart te kunnen zetten achter onze activiteiten in de regio.”

Onderwerpen: , ,

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.