Vijfde editie van Benzinedag op donderdag 5 februari 2015

De Benelux Benzinedag vindt volgend jaar plaats op donderdag 5 februari 2015. Het evenement voor de petrolbranche is alweer toe aan zijn vijfde editie. Organisator BigBrother heeft, net als vorig jaar, gekozen voor bioscopencomplex Cinemec in Ede als locatie. Tijdens de dag staat het thema ’Technologie als drijver van vernieuwing’ centraal.

Tijdens de Benzinedag geven diverse sprekers hun visie op dit onderwerp en geven ze tips en handvatten aan tankstation-exploitanten. ”Als je de nieuwe technische mogelijkheden benut als ondernemer, is dat enorm waardevol en heb je een duidelijk concurrentievoordeel”, vertelt commercieel directeur van BigBrother Aart van Rooijen. Welke sprekers in Ede acte de présence geven, maakt het bedrijf op een later tijdstip bekend.

Internationaal

Het evenement onderscheidt zich door een internationaal karakter, zowel qua bezoekers als qua sprekers. ”Bovendien besteden we elk jaar aandacht aan uitdagende onderwerpen met vooruitstrevende sprekers”, aldus Van Rooijen.

Vorig jaar was het evenement een groot succes met 230 deelnemers. De organisatie hoopt op donderdag 5 februari dat aantal te overtreffen, door zo’n 250 bezoekers te verwelkomen. De inschrijving is al open. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: www.eye-opening.com/benzinedag.htm

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Vijfde editie van Benzinedag op donderdag 5 februari 2015 | TankPro.nl

Vijfde editie van Benzinedag op donderdag 5 februari 2015

De Benelux Benzinedag vindt volgend jaar plaats op donderdag 5 februari 2015. Het evenement voor de petrolbranche is alweer toe aan zijn vijfde editie. Organisator BigBrother heeft, net als vorig jaar, gekozen voor bioscopencomplex Cinemec in Ede als locatie. Tijdens de dag staat het thema ’Technologie als drijver van vernieuwing’ centraal.

Tijdens de Benzinedag geven diverse sprekers hun visie op dit onderwerp en geven ze tips en handvatten aan tankstation-exploitanten. ”Als je de nieuwe technische mogelijkheden benut als ondernemer, is dat enorm waardevol en heb je een duidelijk concurrentievoordeel”, vertelt commercieel directeur van BigBrother Aart van Rooijen. Welke sprekers in Ede acte de présence geven, maakt het bedrijf op een later tijdstip bekend.

Internationaal

Het evenement onderscheidt zich door een internationaal karakter, zowel qua bezoekers als qua sprekers. ”Bovendien besteden we elk jaar aandacht aan uitdagende onderwerpen met vooruitstrevende sprekers”, aldus Van Rooijen.

Vorig jaar was het evenement een groot succes met 230 deelnemers. De organisatie hoopt op donderdag 5 februari dat aantal te overtreffen, door zo’n 250 bezoekers te verwelkomen. De inschrijving is al open. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via: www.eye-opening.com/benzinedag.htm

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.