politie, arrestant

Dief aangehouden met 1000 liter diesel in bestelbus

Een 20-jarige man uit Eindhoven is donderdagnacht met 1000 liter gestolen diesel in zijn bestelbusje aangehouden door de politie. Agenten zagen hem op de N2 bij Eindhoven rijden in een bestelbusje met een kenteken dat was vervallen. Ze gaven de man een stopteken en op de Noord-Brabantlaan werd de man en zijn bestelbus verder gecontroleerd.

De man kon zich niet legitimeren en had geen kentekenpapieren bij zich. Achter in het bestelbusje vonden de agenten ongeveer 1000 liter aan brandstof (diesel) vermoedelijk van diefstal afkomstig.

Verdacht

De man werd meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. De politie is nu op zoek naar getuigen die, de afgelopen week, een man in een wit bestelbusje zich verdacht hebben zien gedragen in de buurt van punten waar brandstof aanwezig is (bijvoorbeeld parkeerplaatsen voor vrachtwagens en industrieterreinen).

Ook slachtoffers van diefstal van brandstof kunnen zich melden bij de politie in Veldhoven op 0900-8844.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Dief aangehouden met 1000 liter diesel in bestelbus | TankPro.nl
politie, arrestant

Dief aangehouden met 1000 liter diesel in bestelbus

Een 20-jarige man uit Eindhoven is donderdagnacht met 1000 liter gestolen diesel in zijn bestelbusje aangehouden door de politie. Agenten zagen hem op de N2 bij Eindhoven rijden in een bestelbusje met een kenteken dat was vervallen. Ze gaven de man een stopteken en op de Noord-Brabantlaan werd de man en zijn bestelbus verder gecontroleerd.

De man kon zich niet legitimeren en had geen kentekenpapieren bij zich. Achter in het bestelbusje vonden de agenten ongeveer 1000 liter aan brandstof (diesel) vermoedelijk van diefstal afkomstig.

Verdacht

De man werd meegenomen naar het politiebureau voor verder onderzoek. De politie is nu op zoek naar getuigen die, de afgelopen week, een man in een wit bestelbusje zich verdacht hebben zien gedragen in de buurt van punten waar brandstof aanwezig is (bijvoorbeeld parkeerplaatsen voor vrachtwagens en industrieterreinen).

Ook slachtoffers van diefstal van brandstof kunnen zich melden bij de politie in Veldhoven op 0900-8844.

Auteur: Redactie

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.