Savona is op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht aanwezig op de Tankstation Vakbeurs 2023. Het bedrijf uit Oisterwijk presenteert meerdere duurzame innovaties, waaronder een energieneutrale wasbox setup en een circulaire wasboxconstructie van hout.
'veel te laten zien'

Savona zet in op duurzaamheid met energieneutrale wasbox-innovaties

Savona is op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht aanwezig op de Tankstation Vakbeurs 2023. Het bedrijf uit Oisterwijk presenteert meerdere duurzame innovaties, waaronder een energieneutrale wasbox setup en een circulaire wasboxconstructie van hout. Foto: Savona, 2023

Savona is op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht aanwezig op de Tankstation Vakbeurs 2023. Het bedrijf uit Oisterwijk presenteert meerdere duurzame innovaties, waaronder een energieneutrale wasbox setup en een circulaire wasboxconstructie van hout.

De afgelopen twee jaar heeft de totaalaanbieder van wasboxen, ook bekend als Jetwash, gewerkt aan een honderd procent energieneutrale wasbox setup. De nieuwe wasbox biedt 70 procent minder energieverbruik ten opzichte van een reguliere wasbeurt, terwijl er nog steeds met warm water wordt gewassen. Ook vraagt het bedrijf aandacht voor de wasbox 10” terminal. Inmiddels zijn er van dit model meer dan driehonderd wasboxen in bedrijf, allemaal online gekoppeld in het online Savona Apollo platform. Op de beurs worden nieuwe functies in deze state of the art technologie gepresenteerd. Ook zijn er vouchers en samenwerkingen met apparaten en andere platvormen mogelijk, zoals de Quiosk-vendingmachine, de pizza-automaat en het Walnut en Piggy loyalty systeem.

Betaalkiosk

Naast de mogelijkheid van kentekenherkenning en toegangssystemen, laat Savona een nieuw type kiosk zien. De centrale betaalkiosk met vouchertechnologie kan onder meer worden ingezet voor bestaande stofzuig- of waspleinen. Een andere innovatie waar Savona tijdens de Tankstation Vakbeurs aandacht voor vraagt, is de ‘woody’ wasboxconstructie van hout. Het bedrijf lanceert hiermee een nieuwe circulaire, milieuvriendelijke en duurzame trend voor de bouw van wasboxen.

Last but not least is er in de stand aandacht voor een in de Commander bedieningsterminal nieuw ontwikkeld programma. Een wasbox is niet 24/7 bezet voor het wassen van auto’s. Met het nieuwe programma krijgen klanten de mogelijkheid om te kiezen of men komt om te wassen of te laden. ‘We hebben heel veel te laten zien en te vertellen’, zo laat Savona weten. ‘Kom daarom naar onze stand en we laten u de nieuwste innovaties zien.’

Savona is op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht aanwezig tijdens de Tankstation Vakbeurs 2023. De stand van het bedrijf is te vinden in hal 3, standnummer 3.03.305.

Bezoek aan de Tankstation Vakbeurs 2023 is gratis, registreren kan hier.

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Savona zet in op duurzaamheid met energieneutrale wasbox-innovaties | TankPro.nl
Savona is op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht aanwezig op de Tankstation Vakbeurs 2023. Het bedrijf uit Oisterwijk presenteert meerdere duurzame innovaties, waaronder een energieneutrale wasbox setup en een circulaire wasboxconstructie van hout.
'veel te laten zien'

Savona zet in op duurzaamheid met energieneutrale wasbox-innovaties

Savona is op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht aanwezig op de Tankstation Vakbeurs 2023. Het bedrijf uit Oisterwijk presenteert meerdere duurzame innovaties, waaronder een energieneutrale wasbox setup en een circulaire wasboxconstructie van hout. Foto: Savona, 2023

Savona is op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht aanwezig op de Tankstation Vakbeurs 2023. Het bedrijf uit Oisterwijk presenteert meerdere duurzame innovaties, waaronder een energieneutrale wasbox setup en een circulaire wasboxconstructie van hout.

De afgelopen twee jaar heeft de totaalaanbieder van wasboxen, ook bekend als Jetwash, gewerkt aan een honderd procent energieneutrale wasbox setup. De nieuwe wasbox biedt 70 procent minder energieverbruik ten opzichte van een reguliere wasbeurt, terwijl er nog steeds met warm water wordt gewassen. Ook vraagt het bedrijf aandacht voor de wasbox 10” terminal. Inmiddels zijn er van dit model meer dan driehonderd wasboxen in bedrijf, allemaal online gekoppeld in het online Savona Apollo platform. Op de beurs worden nieuwe functies in deze state of the art technologie gepresenteerd. Ook zijn er vouchers en samenwerkingen met apparaten en andere platvormen mogelijk, zoals de Quiosk-vendingmachine, de pizza-automaat en het Walnut en Piggy loyalty systeem.

Betaalkiosk

Naast de mogelijkheid van kentekenherkenning en toegangssystemen, laat Savona een nieuw type kiosk zien. De centrale betaalkiosk met vouchertechnologie kan onder meer worden ingezet voor bestaande stofzuig- of waspleinen. Een andere innovatie waar Savona tijdens de Tankstation Vakbeurs aandacht voor vraagt, is de ‘woody’ wasboxconstructie van hout. Het bedrijf lanceert hiermee een nieuwe circulaire, milieuvriendelijke en duurzame trend voor de bouw van wasboxen.

Last but not least is er in de stand aandacht voor een in de Commander bedieningsterminal nieuw ontwikkeld programma. Een wasbox is niet 24/7 bezet voor het wassen van auto’s. Met het nieuwe programma krijgen klanten de mogelijkheid om te kiezen of men komt om te wassen of te laden. ‘We hebben heel veel te laten zien en te vertellen’, zo laat Savona weten. ‘Kom daarom naar onze stand en we laten u de nieuwste innovaties zien.’

Savona is op 15 en 16 november in Jaarbeurs Utrecht aanwezig tijdens de Tankstation Vakbeurs 2023. De stand van het bedrijf is te vinden in hal 3, standnummer 3.03.305.

Bezoek aan de Tankstation Vakbeurs 2023 is gratis, registreren kan hier.

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.