BOVAG draagt Frank Vekemans voor als kandidaat-voorzitter autowasbedrijven
tijdens CWSE

BOVAG draagt Frank Vekemans voor als kandidaat-voorzitter autowasbedrijven

Tijdens de ledenvergadering is er ook aandacht voor zaken die momenteel spelen in de carwashbranche. Foto: ProMedia, 2023

BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven houdt op 21 september tijdens Car Wash Show Europe 2023 in EXPO Greater Amsterdam haar Algemene Ledenvergadering. Mark de Graaf van BOB Autowas zal dan aftreden als voorzitter. Frank Vekemans van carwashformule Washin7 wordt door het bestuur voorgedragen als kandidaat.

Na twee zittingstermijnen treedt De Graaf af als voorzitter en draagt hij het stokje over. Frank Vekemans wordt genoemd als kandidaat en daarvoor vraagt BOVAG tijdens de ALV de stem van haar leden. Naast de wisseling binnen het voorzitterschap zal er tijdens de vergadering ook aandacht zijn voor actuele zaken die momenteel een rol spelen, zoals de status van het lopende duurzaamheidsonderzoek in de autowasbranche.

Beursbezoek

De Algemene Ledenvergadering van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven begint op 21 september om 12.00 uur in EXPO Greater Amsterdam te Vijfhuizen en is alleen bestemd voor leden. Na afloop is het mogelijk om Car Wash Show Europe 2023 te bezoeken. Aanmelden voor de ledenvergadering is vereist en kan via de website van BOVAG.

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

BOVAG draagt Frank Vekemans voor als kandidaat-voorzitter autowasbedrijven | TankPro.nl
BOVAG draagt Frank Vekemans voor als kandidaat-voorzitter autowasbedrijven
tijdens CWSE

BOVAG draagt Frank Vekemans voor als kandidaat-voorzitter autowasbedrijven

Tijdens de ledenvergadering is er ook aandacht voor zaken die momenteel spelen in de carwashbranche. Foto: ProMedia, 2023

BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven houdt op 21 september tijdens Car Wash Show Europe 2023 in EXPO Greater Amsterdam haar Algemene Ledenvergadering. Mark de Graaf van BOB Autowas zal dan aftreden als voorzitter. Frank Vekemans van carwashformule Washin7 wordt door het bestuur voorgedragen als kandidaat.

Na twee zittingstermijnen treedt De Graaf af als voorzitter en draagt hij het stokje over. Frank Vekemans wordt genoemd als kandidaat en daarvoor vraagt BOVAG tijdens de ALV de stem van haar leden. Naast de wisseling binnen het voorzitterschap zal er tijdens de vergadering ook aandacht zijn voor actuele zaken die momenteel een rol spelen, zoals de status van het lopende duurzaamheidsonderzoek in de autowasbranche.

Beursbezoek

De Algemene Ledenvergadering van BOVAG Autowas- en Poetsbedrijven begint op 21 september om 12.00 uur in EXPO Greater Amsterdam te Vijfhuizen en is alleen bestemd voor leden. Na afloop is het mogelijk om Car Wash Show Europe 2023 te bezoeken. Aanmelden voor de ledenvergadering is vereist en kan via de website van BOVAG.

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.