Bijna alle sprekers bekend voor digitaal congres Car Wash Show Europe

Zo goed als alle sprekers van de Car Wash Show Europe 2021 zijn bekend. De beurs is op 28 en 29 april geopend voor netwerken, het ontdekken van innovaties van exposanten en een digitaal congres. De beurs heeft een nieuw rijtje namen bekend gemaakt. Sprekers zijn onder meer Arthur Wessels (WashTec), Alexander Christ (Christ), Bernd Weyerhausen (Caramba), Reamon van Dijk (BigBrother) en Eric Wulf (ICA).

De Car Wash Show Europe Digital Stage wordt live uitgezonden vanuit de studio’s van ProMedia in Rotterdam. Op het programma staan visionaire sprekers en interessante carwash tours. Je kunt als ‘bezoeker’ langs bij exposanten en via de netwerkfunctie in gesprek gaan met collega’s uit de sector. De belangrijkste onderwerpen van het tweedaagse congres zijn: de key markets van Europa, digitalisering, duurzaamheid, marketing en leiderschap. Hieronder een eerste overzicht van de sprekers. Het onderwerp waar Alexander Christ (zie foto) over spreekt, wordt later bekend gemaakt. 

​​​​​​Cameratoezicht kan helpen bij schadeclaims. Komen die krassen wel door de carwash? Reamon van Dijk van BigBrother vertelt ook over hoe kentekenplaatherkenning kan worden geïntegreerd in loyaliteitsprogramma’s. Eric Wulff en Kevin Littrel van de International Carwash Association leggen uit hoe volwassen markten (zoals de VS) in elkaar steken en wat Europa daar van kan leren.
Ari Ålander en Mika Alapiessa van Superoperator vertellen over Finland’s eerste digitale carwash. Ze leggen ook uit hoe Superoperator kan helpen met digitalisering. Kom erachter hoe een lopende band de carwash aantrekkelijker en efficiënter kan maken. Marco Wiegand van STI Conveyor Systems weet hoe je voertuigen het beste door de wastunnel kunt verplaatsen.
Wat kan je allemaal met data in je truck (of car) wash? Laurens Metternich van Spectro licht het toe. Arthur Wessels geeft een update over West Europese mark. Hoe steekt deze in elkaar, waar liggen de kansen en wat is WashTec’s rol?
Bouchra Hashassi van Washville spreekt over leiderschap tijdens een pandemie en over haar duurzame personeelsbeleid in de Antwerpse truckwash. Artificial Intelligence in een carwash? Bernd Weyerhausen van Caramba laat zien hoe AI helpt met het besparen van chemie, water en kosten.

Deelname is gratis

Luister naar hun verhalen, bekijk de video’s en kom meer te weten van hun oplossingen van de carwashsector.  Ben je erbij? Inschrijven is gratis en doe je hier.

Een van de belangrijkste onderdelen van het digitale evenement is het delen van kennis. ‘’In deze bijzondere tijd is het nog noodzakelijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen’’, schrijft de organisatie. Aan het evenement doen meer dan duizend personen mee die verbonden zijn aan de sector. Zij kunnen eind april niet alleen bestaande relaties terugzien, maar ook nieuwe contacten ontmoeten. De deelnemers tot nu toe werken bij meer dan negentig bedrijven wereldwijd.

De Car Wash Show Europe is het enige evenement dat exclusief over carwash gaat. Het evenement wordt door ProMedia, de uitgever van onder andere CarwashPro en TankPro, georganiseerd. Dat doet het bedrijf in nauwe samenwerking met de ICA.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Bijna alle sprekers bekend voor digitaal congres Car Wash Show Europe | TankPro.nl

Bijna alle sprekers bekend voor digitaal congres Car Wash Show Europe

Zo goed als alle sprekers van de Car Wash Show Europe 2021 zijn bekend. De beurs is op 28 en 29 april geopend voor netwerken, het ontdekken van innovaties van exposanten en een digitaal congres. De beurs heeft een nieuw rijtje namen bekend gemaakt. Sprekers zijn onder meer Arthur Wessels (WashTec), Alexander Christ (Christ), Bernd Weyerhausen (Caramba), Reamon van Dijk (BigBrother) en Eric Wulf (ICA).

De Car Wash Show Europe Digital Stage wordt live uitgezonden vanuit de studio’s van ProMedia in Rotterdam. Op het programma staan visionaire sprekers en interessante carwash tours. Je kunt als ‘bezoeker’ langs bij exposanten en via de netwerkfunctie in gesprek gaan met collega’s uit de sector. De belangrijkste onderwerpen van het tweedaagse congres zijn: de key markets van Europa, digitalisering, duurzaamheid, marketing en leiderschap. Hieronder een eerste overzicht van de sprekers. Het onderwerp waar Alexander Christ (zie foto) over spreekt, wordt later bekend gemaakt. 

​​​​​​Cameratoezicht kan helpen bij schadeclaims. Komen die krassen wel door de carwash? Reamon van Dijk van BigBrother vertelt ook over hoe kentekenplaatherkenning kan worden geïntegreerd in loyaliteitsprogramma’s. Eric Wulff en Kevin Littrel van de International Carwash Association leggen uit hoe volwassen markten (zoals de VS) in elkaar steken en wat Europa daar van kan leren.
Ari Ålander en Mika Alapiessa van Superoperator vertellen over Finland’s eerste digitale carwash. Ze leggen ook uit hoe Superoperator kan helpen met digitalisering. Kom erachter hoe een lopende band de carwash aantrekkelijker en efficiënter kan maken. Marco Wiegand van STI Conveyor Systems weet hoe je voertuigen het beste door de wastunnel kunt verplaatsen.
Wat kan je allemaal met data in je truck (of car) wash? Laurens Metternich van Spectro licht het toe. Arthur Wessels geeft een update over West Europese mark. Hoe steekt deze in elkaar, waar liggen de kansen en wat is WashTec’s rol?
Bouchra Hashassi van Washville spreekt over leiderschap tijdens een pandemie en over haar duurzame personeelsbeleid in de Antwerpse truckwash. Artificial Intelligence in een carwash? Bernd Weyerhausen van Caramba laat zien hoe AI helpt met het besparen van chemie, water en kosten.

Deelname is gratis

Luister naar hun verhalen, bekijk de video’s en kom meer te weten van hun oplossingen van de carwashsector.  Ben je erbij? Inschrijven is gratis en doe je hier.

Een van de belangrijkste onderdelen van het digitale evenement is het delen van kennis. ‘’In deze bijzondere tijd is het nog noodzakelijker om op de hoogte te zijn van de laatste ontwikkelingen’’, schrijft de organisatie. Aan het evenement doen meer dan duizend personen mee die verbonden zijn aan de sector. Zij kunnen eind april niet alleen bestaande relaties terugzien, maar ook nieuwe contacten ontmoeten. De deelnemers tot nu toe werken bij meer dan negentig bedrijven wereldwijd.

De Car Wash Show Europe is het enige evenement dat exclusief over carwash gaat. Het evenement wordt door ProMedia, de uitgever van onder andere CarwashPro en TankPro, georganiseerd. Dat doet het bedrijf in nauwe samenwerking met de ICA.

Lees ook:

Auteur: Rieneke Kok

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.