Mark de Graaf: Carwashwereld niet rooskleuriger voorstellen dan het is

Mark de Graaf is eigenaar van Bob Autowas en ACE Carwash Systems, betrokken bij de wasafdeling van Bovag en daarnaast bestuurslid van de International Carwash Association. Veel mensen hebben een mening over hem. “Dat is jammer, veel van die mensen kennen mij niet eens. Wanneer je succesvol bent, praten mensen sneller over je. Ik heb me afgesloten voor de negatieve verhalen”, vertelt hij in een interview met CarwashPro. Sinds zijn zeventiende is hij al actief in de autowasbranche, inmiddels heeft hij een waar carwash-imperium gebouwd in Nederland.

Onlangs kondigde De Graaf aan dat hij binnen enkele jaren vijftig vestigingen van Bob Autowas wil hebben. Achter deze uitspraak staat hij nog steeds. “We gaan met Bob flink groeien aankomende tijd. Die vijftig wasstraten gaan we zeker halen. Al is dat misschien niet in eigen beheer. Ik wil ook graag meer samenwerken met anderen.” De ondernemer hekelt de positieve verhalen die volgens hem de overhand hebben in de media. “Vooral enkele mensen uit de sector schetsen een veel te positief beeld van de branche.”

Lees het volledige verhaal met Mark de Graaf op zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/09/12/mark-de-graaf-carwashwereld-niet-rooskleuriger-voorstellen-dan-het-is/

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Maak gebruik van de exclusieve aanbieding

Bekijk de aanbieding

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.