Zeeuwse carwash-ondernemer bouwt opnieuw grote wasstraat

Carwashbedrijf Kuzee start opnieuw met de bouw van een grote wasgelegenheid. De nieuwe vestiging in Middelburg is nog niet eens klaar, maar een ander groot project in Terneuzen staat al op de rol. “Na de bouwvak beginnen we met de bouw in Terneuzen. Met een beetje geluk is onze locatie in Middelburg dan ook up and running”, aldus Bas Kuzee, verantwoordelijk voor de wasgelegenheden van het familiebedrijf.

Door de bouw van het grote wascentrum wordt het doel van de familie Kuzee bereikt. “We willen een provinciewijde dekking. Met dit project realiseren we dat”, vertelt Bas Kuzee. In eerste instantie had hij een andere locatie op het oog. “We zijn een tijd bezig geweest in Bergen op Zoom. Uiteindelijk kozen we voor dit megaproject in Terneuzen.” Het nieuwe filiaal moet het neusje van de zalm worden.

Lees het uitgebreide verhaal bij zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/08/29/kuzee-start-nog-een-groot-project-in-zeeland/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Zeeuwse carwash-ondernemer bouwt opnieuw grote wasstraat | TankPro.nl

Zeeuwse carwash-ondernemer bouwt opnieuw grote wasstraat

Carwashbedrijf Kuzee start opnieuw met de bouw van een grote wasgelegenheid. De nieuwe vestiging in Middelburg is nog niet eens klaar, maar een ander groot project in Terneuzen staat al op de rol. “Na de bouwvak beginnen we met de bouw in Terneuzen. Met een beetje geluk is onze locatie in Middelburg dan ook up and running”, aldus Bas Kuzee, verantwoordelijk voor de wasgelegenheden van het familiebedrijf.

Door de bouw van het grote wascentrum wordt het doel van de familie Kuzee bereikt. “We willen een provinciewijde dekking. Met dit project realiseren we dat”, vertelt Bas Kuzee. In eerste instantie had hij een andere locatie op het oog. “We zijn een tijd bezig geweest in Bergen op Zoom. Uiteindelijk kozen we voor dit megaproject in Terneuzen.” Het nieuwe filiaal moet het neusje van de zalm worden.

Lees het uitgebreide verhaal bij zusterblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/08/29/kuzee-start-nog-een-groot-project-in-zeeland/

Auteur: Thom Mandos

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.