Illegale handwassers drijven Belgische wasbedrijven tot wanhoop

Het probleem van illegale handwassers in België drijft carwash-ondernemers tot wanhoop. Lens Dietmar (54) zit met één van zijn wasstraten ‘Dietmar’s Car Cleaning’ in Hever, vlakbij Mechelen. Speciaal door het zogeheten ‘pakiwash-probleem’ – illegale bedrijven die in veel gevallen vlakbij tankstations zijn gevestigd – besloot hij om bestuurslid te worden bij de nieuwe Belgische carwashbond BBRV. Daar geven meerdere carwash-eigenaars aan dezelfde problemen te ondervinden. Vakblad CarwashPro ging naar de zuiderburen om te kijken hoe groot het probleem eigenlijk is.

Dietmar wil het probleem aanpakken om zijn kinderen een goede toekomst te bieden als carwash-ondernemer. “De illegale bedrijfjes concurreren ons kapot met onrealistisch goedkope bedragen.Ik heb er weleens een paar medewerkers gesproken die liever ergens anders wilden werken voor een beter salaris.

Lees het volledige verhaal op vakblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/07/11/illegale-handwassers-drijven-belgische-wasbedrijven-tot-wanhoop/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Illegale handwassers drijven Belgische wasbedrijven tot wanhoop | TankPro.nl

Illegale handwassers drijven Belgische wasbedrijven tot wanhoop

Het probleem van illegale handwassers in België drijft carwash-ondernemers tot wanhoop. Lens Dietmar (54) zit met één van zijn wasstraten ‘Dietmar’s Car Cleaning’ in Hever, vlakbij Mechelen. Speciaal door het zogeheten ‘pakiwash-probleem’ – illegale bedrijven die in veel gevallen vlakbij tankstations zijn gevestigd – besloot hij om bestuurslid te worden bij de nieuwe Belgische carwashbond BBRV. Daar geven meerdere carwash-eigenaars aan dezelfde problemen te ondervinden. Vakblad CarwashPro ging naar de zuiderburen om te kijken hoe groot het probleem eigenlijk is.

Dietmar wil het probleem aanpakken om zijn kinderen een goede toekomst te bieden als carwash-ondernemer. “De illegale bedrijfjes concurreren ons kapot met onrealistisch goedkope bedragen.Ik heb er weleens een paar medewerkers gesproken die liever ergens anders wilden werken voor een beter salaris.

Lees het volledige verhaal op vakblad CarwashPro:

www.carwashpro.nl/ondernemen/2017/07/11/illegale-handwassers-drijven-belgische-wasbedrijven-tot-wanhoop/

Auteur: Tom van Gurp

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.