Bij de AVIA XPress aan de Fruitweg in Den Haag, een onbemand tankstation in het netwerk van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), opent een shop volgens de Duitse koffieformule Coffee Fellows. Het is de tweede Coffee Fellows bij een tankstation van Nederland.
'nieuwe route in slaan'

Onbemande AVIA XPress Den Haag opent tankshop met Coffee Fellows

Ruim twee jaar na de realisatie van een Coffee Fellows bij de AVIA aan de Birkstraat in Soest, opent Achilles Brandstoffen Maatschappij nu een Coffee Fellows bij de onbemande AVIA XPress aan de Fruitweg in Den Haag. Foto: ABM, 2023

Bij de AVIA XPress aan de Fruitweg in Den Haag, een onbemand tankstation in het netwerk van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), opent een shop volgens de Duitse koffieformule Coffee Fellows. Het is de tweede Coffee Fellows bij een tankstation van Nederland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Onbemande AVIA XPress Den Haag opent tankshop met Coffee Fellows | TankPro.nl
Bij de AVIA XPress aan de Fruitweg in Den Haag, een onbemand tankstation in het netwerk van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), opent een shop volgens de Duitse koffieformule Coffee Fellows. Het is de tweede Coffee Fellows bij een tankstation van Nederland.
'nieuwe route in slaan'

Onbemande AVIA XPress Den Haag opent tankshop met Coffee Fellows

Ruim twee jaar na de realisatie van een Coffee Fellows bij de AVIA aan de Birkstraat in Soest, opent Achilles Brandstoffen Maatschappij nu een Coffee Fellows bij de onbemande AVIA XPress aan de Fruitweg in Den Haag. Foto: ABM, 2023

Bij de AVIA XPress aan de Fruitweg in Den Haag, een onbemand tankstation in het netwerk van Achilles Brandstoffen Maatschappij (ABM), opent een shop volgens de Duitse koffieformule Coffee Fellows. Het is de tweede Coffee Fellows bij een tankstation van Nederland.

Onbeperkt lezen?

Ontwikkel jezelf met vakblad TankPro.nl.

Krijg onbeperkt toegang tot vakinformatie over de tankstation-, brandstof- en convenience branche.

sTART ABONNEMENT

Overzicht alle abonnementen

 
 
 
 
 

Auteur: Paul Blonk

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.