Vissers Energy Wilp

Vissers Energy Group opent shop van de toekomst

Bron: Vissers Energy Group

Vissers Energy Group opende donderdagmiddag aan de A1 bij Wilp de eerste shop met het vernieuwde concept van Moments & More. De shop bij tankstation De Vundelaar is volledig ingericht en gebouwd rondom bestelkiosken. 

Volgens Vissers Energy Group is Moments & More De Vundelaar ‘dé tankshop van Nederland’. ‘’De kassa is hier zelfs geen vast bezette en zichtbare positie meer. Onze medewerkers ziet u alleen nog maar daar waar het écht iets toevoegt, voor versbereidingen en als gastheren en gastvrouwen’’, laat het bedrijf uit Horst weten.

Bestelzuilen

De bestelkiosken, die werden geplaatst door De Digitale, hebben een belangrijke rol in de shop. Klanten kunnen via de orderkiosken bestellingen doen en gelijk afrekenen. De bestelzuilen werden speciaal voor de locatie ingericht. Volgens Vissers Energy Group kunnen klanten met de oplossing snel en efficient geholpen worden bij het maken van hun keuze en het afrekenen van de vers bereide producten en bijvoorbeeld koffie.

(De tekst gaat verder onder de afbeelding)

Vissers Energy Group opening
Gerbert Vissers en Jeffrey Brouwer, directeur van De Digitale, tijdens de opening van de nieuwe shop. Foto: David Karels

Klanten kunnen naast eten en drinken ook producten uit de shop afrekenen via de bestelzuilen. De gastheer of -vrouw helpt waar nodig om klanten uitleg te geven over het concept. Nadat een klant een bestelling heeft gedaan via de orderkiosk, kan de status daarvan gevolgd worden op diverse schermen die in de shop hangen. ‘’Vissers speelt hiermee wederom in op de wensen van de hedendaagse consument met veel verse producten en ruime openingstijden, gebruikmakend van de nieuwst beschikbare digitale innovaties.’’

Rust

Door het smalle aanbod in de shop blijft de rust en de ruimte volgens Vissers voor de gasten gewaarborgd. Ook heeft de locatie in Gelderland een buitenterras. Het onbemande voorterrein van het tankstation wordt geëxploiteerd door Tango.

In Nederland zijn nog dertien andere vestigingen met het concept Moments & More te vinden, waaronder langs de A16 bij Zevenbergschenhoek en langs de A58 bij De Wouwse Tol. Naast de formule Moments & More beschikt Vissers Energy Group over de concepten Delimore en De Smaaksmederij.

Lees ook:

Auteur: Nico Schinkelshoek

Nico Schinkelshoek is de vaste redacteur van TankPro.nl

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.