Vers van de pers: TankPro Magazine nummer 2

De nieuwste editie van TankPro Magazine is verschenen. In deze uitgave staan we uiteraard uitgebreid stil bij de coronacrisis en de gevolgen die de genomen maatregelen hebben voor tankstations en carwashlocaties. Verder gingen we voor dit nummer in gesprek met mede-oprichter en directeur Marcel Borger van OrangeGas. Hoe kijkt hij naar de toekomst? En op welke brandstoffen moet je volgens hem inzetten als tankstation?

PitPoint.LNG bouwt sinds 2016 aan een netwerk van LNG-stations. Waarom is vloeibaar aardgas juist in deze transitiefase zo’n interessante alternatieve brandstof voor zwaar transport? In de rubriek ‘9 vragen aan…’ dit keer directeur Jan Willem Drijver van PitPoint.LNG.

Zomer in je bol

De zomer komt eraan. Dit is dan ook de periode in het jaar om ervoor te zorgen dat je je assortiment op tijd in huis hebt. Samen met Newco Europe zetten we op een rijtje welke producten je zeker in je shop moet hebben.

Medewerkers van tankstations en carwashes krijgen regelmatig te maken met overvallen en agressief gedrag. We spraken met directeur Marco Rikken van D.O.E.N over hulp aan slachtoffers.

En verder

Timothy Everaers van led-schermenspecialist Little LED nam ons mee in de wereld van digitale mogelijkheden en ondernemer Roy Visser opende een hagelnieuwe carwash in Oosterhout. En dat midden in de coronacrisis.

Verder besteden we uitgebreid aandacht aan de nieuwe locatie van Fieten Olie in Hoofddorp en aan de deals die GP Groot sloot met Total Nederland en met Varo Energy. De column is dit keer geschreven door Jordy Vrugt van Platform Autogas. Dit en nog véél meer in TankPro Magazine nummer 2.

Klik hier voor een proefabonnement op TankPro Magazine.

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.