Nieuwe uitstraling Gulf Nederland te zien op Tankstation Vakbeurs

Alle zelfstandige tankstations die voortaan door Gulf Nederland uit Epe worden omgekleurd naar het Gulf-merk, krijgen de compleet vernieuwde Gulf-uitstraling. Het nieuwe design is nog maar beperkt uitgerold in de rest van de wereld en het is de bedoeling dat deze nieuwe uitstraling binnenkort ook in Nederland te zien is. Het nieuwe ontwerp wordt ook gepresenteerd op de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten.

Gulf Nederland richt zich naast het uitbreiden van samenwerkingen met zelfstandige tankstation-ondernemers op het leveren van brandstoffen en smeermiddelen aan transportbedrijven, agrarische en grondverzetbedrijven en automotive en industrie. “We zijn ontzettend enthousiast over de nieuwe uitstraling. Nadat Gulf in 2016 een nieuwe organisatie oprichtte en een aantal Gulf-verkoopactiviteiten in Nederland overnam, focusten we ons eerst vooral op het leveren van brandstoffen en smeermiddelen aan bedrijven. Nu is het echter tijd geworden om ook het Gulf-merk voor zelfstandige tankstation-eigenaren verder uit te breiden”, vertelt directeur Boy van Andel.

Maximale vrijheid en ondersteuning

Ten opzichte van andere aanbieders biedt Gulf volgens Van Andel veel voordelen. “We bieden de ondernemers veel vrijheid, maar waar ze dat willen, kunnen ze op ons terugvallen als het gaat om marketingacties, loyaliteitsoplossingen, maar ook op ontzettend veel kennis en ondersteuning”, licht Van Andel toe. “De nieuwe uitstraling is daarbij hopelijk een extra mooie toevoeging!”

De stand van Gulf Nederland (T.629) is op woensdag 6 en donderdag 7 november te vinden vlak naast workshopzaal 2. Nog geen kaartje voor de Tankstation Vakbeurs 2019 in Expo Houten? Ga dan naar de registratiepagina.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.

Nieuwe uitstraling Gulf Nederland te zien op Tankstation Vakbeurs | TankPro.nl

Nieuwe uitstraling Gulf Nederland te zien op Tankstation Vakbeurs

Alle zelfstandige tankstations die voortaan door Gulf Nederland uit Epe worden omgekleurd naar het Gulf-merk, krijgen de compleet vernieuwde Gulf-uitstraling. Het nieuwe design is nog maar beperkt uitgerold in de rest van de wereld en het is de bedoeling dat deze nieuwe uitstraling binnenkort ook in Nederland te zien is. Het nieuwe ontwerp wordt ook gepresenteerd op de Tankstation Vakbeurs in Expo Houten.

Gulf Nederland richt zich naast het uitbreiden van samenwerkingen met zelfstandige tankstation-ondernemers op het leveren van brandstoffen en smeermiddelen aan transportbedrijven, agrarische en grondverzetbedrijven en automotive en industrie. “We zijn ontzettend enthousiast over de nieuwe uitstraling. Nadat Gulf in 2016 een nieuwe organisatie oprichtte en een aantal Gulf-verkoopactiviteiten in Nederland overnam, focusten we ons eerst vooral op het leveren van brandstoffen en smeermiddelen aan bedrijven. Nu is het echter tijd geworden om ook het Gulf-merk voor zelfstandige tankstation-eigenaren verder uit te breiden”, vertelt directeur Boy van Andel.

Maximale vrijheid en ondersteuning

Ten opzichte van andere aanbieders biedt Gulf volgens Van Andel veel voordelen. “We bieden de ondernemers veel vrijheid, maar waar ze dat willen, kunnen ze op ons terugvallen als het gaat om marketingacties, loyaliteitsoplossingen, maar ook op ontzettend veel kennis en ondersteuning”, licht Van Andel toe. “De nieuwe uitstraling is daarbij hopelijk een extra mooie toevoeging!”

De stand van Gulf Nederland (T.629) is op woensdag 6 en donderdag 7 november te vinden vlak naast workshopzaal 2. Nog geen kaartje voor de Tankstation Vakbeurs 2019 in Expo Houten? Ga dan naar de registratiepagina.

Lees ook:

Auteur: Remco Nieuwenbroek

Remco Nieuwenbroek is de vaste journalist voor vakblad TankPro en hoofdredacteur van het TankPro Magazine.

Reageer ook

Nog maximaal tekens

Log in via een van de volgende social media partners om je reactie achter te laten.